• Share

"20 de ani de Placebo" vine la Bucuresti

Sursa foto: Placebo FB

Placebo implineste 20 de ani de cand tot e si s-a gandit sa faca o sarbatoarea din asta. Concertul “20 years of PLACEBO” ajunge pe 28 iunie 2017 si la Bucuresti, la Arenele Romane.

De ce e tare sa ii vezi? Pentru ca va fi unul dintre concertele alea in care trupa va canta hiturile pe care le-ai ascultat. Nu au incotro, despre asta e evenimentul. Oamenii au refuzat sa mai cante pe scena melodii precum “Pure Morning” sau “Nancy Boy” de mai bine de 10 ani, asa ca acum e momentul sa ii prinzi la inghesuiala pentru ca au declarat ca vor trece prin tot materialul carierei lor.

Sursa foto: Placebo FB

Sa zicem doar ca setlistul va cuprinde piese pe care am jurat ca nu o sa le mai cantam vreodata. Fanii au fost foarte rabdatori cu noi din moment ce nu am cantat decat rareori cele mai de success materiale ale noastre, astfel ca am decis sa le oferim ceea ce vor sa auda. Aniversarea a 20 de ani reprezinta momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor nostri, dar este o sansa si pentru noi sa ne revizuim inceputurile.

Cei 20 de ani mai sunt marcati de trupa si prin lansarea unei compilatii de 36 de piese care se cheama “A Place for Us to Dream”. Selectia te va purta prin toate emotiile si etapele prin care a trecut Placebo de la infiintare si pana la maturizare.

Biletele s-au pus deja in vanzare in reteua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Humanitas si Cărturesti si online pe www.eventim.ro. Daca le cumperi din timp, vei plati 190 de lei pentru un bilet, pentru ca in ziua concertului pretul va creste la 220 lei.

Daca nu esti hotarat, ia de intra in mood:

Distribuie