• Share

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Rokolectiv 2014

Agenda de Festival: 5 motive pentru care trebuie sa mergem la Rokolectiv 2014

 

Rokolectiv, una dintre cele mai indragite manifestari de muzica electronica si evenimente conexe pe care a cunoscut-o Bucurestiul, a ajuns la editia cu numarul 9. Au trecut, asadar, 9 ani de cand ne cocotam pe terasa MNAC timp de trei zile, pentru a face sa vibreze orasul dintr-un spatiu care nici nu visa sa aiba parte de asemenea trepidatii. Program bogat si variat ca in fiecare an, si o seara de warm-up intr-un loc nou - hai sa trecem rapid in revista motivele si sa ne pregatim de party!

 

 rokolectiv 2014

 

 

1. Nu se intampla prea des sa avem parte de petreceri intr-un muzeu de arta contemporana, iar in cadrul Rokolectiv, muzica si distractia pana in zori exact asta fac, se muta pe terasa cu view de la MNAC.

 

2. Invitand deopotriva artisti locali si straini, festivalul reuseste sa creeze rumoare si sa mentina vie prezenta Bucurestiului pe efervescenta scena europeana a muzicii de gen. Pentru a va da ghes, va dezvaluim cateva nume ale artistilor din acest an: Pharoah Chromium (DE), Forest Swords (UK), Stellar OM Source (FR), Hush Hush (DE) etc.

 

3. Prezenta scenei locale din acest an este variata: de la Adrian Enescu & Discoteca pana la Bogman sau Alexandra.

 

4. Festivalul va debuta cu o seara de incalzire la Centrul National al Dansului, care propune urmatorul line-up: Wilhelm Bras (PL), Innode (A), Cut Hands (UK).

 

5. Si pentru ca vorbim despre o gazda care se da in vant dupa arta contemporana, in cadrul festivalului vor putea fi vazute instalatii si performance-uri semnate de artisti romani: Apparatus 22, Sillyconductor, Monotremu sau bar/conlisio. Iar pentru a incheia cum se cuvine weekendul, nu va faceti planuri pentru duminica: se anunta un after de toata frumusetea la Guesthouse cu Bogman, Alexandra & more.

Distribuie