• Share

Believe: Justin Bieber soseste in Romania pe 31 ianuarie

Believe: Justin Bieber soseste in Romania pe 31 ianuarie

 

Nu-i asa ca va era dor de Justin Bieber, zis si Biebs, copilul minune al Americii care si-a creat un fan base de proportii pe intreg mapamondul? Chiar daca tabloidele nu-l mai titreaza zi de zi chiar pe prima pagina, Biebs a ramas unul din cei mai influenti artisti ai ultimilor ani, un motiv suficient sa mergem incepand cu 31 ianuarie la cinema.

 

Justin Bieber's Believe, filmul-concert care il urmareste pe tanarul superstar in timpul turneului sau mondial, prezinta scene din culise, din timpul concertelor, dar si din viata lui privata. Dansul e un element foarte important in toata activitatea lui Bieber, asa ca spectatorii vor vedea filmari de la auditiile pentru dansatorii alesi sa faca parte din turneu si de la repetitii, scene in care tanarul canadian nu se sfiieste sa-si etaleze abdomenul. Nu lipsesc nici cadrele de plina isterie adolescentina filmate direct de fanii extrem de entuziasti si vocali.

 

 

justin bieber believe cinema city

 

 

Justin Bieber's Believe cuprinde interviuri cu artisti ca Usher, cel care l-a descoperit pe Justin pe vremea cand era un simplu cantaret de Youtube, Will.i.am si Ellen DeGeneres, dar si cu membrii din echipa si familia sa. Filmul este fost regizat de renumitul Jon M. Chu, vechi colaborator al lui Biebs, care a regizat si turneul mondial din 2013.

 

Desi a fost extrem de asteptat de catre fani, documentarul a avut incasari sub asteptari in Statele Unite, unul dintre motive pentru rezultatele slabe la box-office fiind refuzul mamelor de a-si lasa odrasele sa vada filmul. Se pare ca artistul a pierdut simpatia multor parinti din cauza comportamentului indoielnic pe care acesta l-a avut in ultimul an. Believe este continuarea primului documentar biografic al lui Justin, Never Say Never, care s-a bucurat de un mare succes in 2011.

 

De altfel, Believe este doar cel mai recent film dintr-o serie lunga ce include documentare despre preferatii adolescentelor din toata lumea, precum One Direction, the Jonas Brothers sau Miley Cyrus, dovada clara ca loialitatea fanilor nu dezamageste niciodata.

 

Click pe foto pentru marire

justin bieber's believe cinema city 31 ianuarie justin bieber believe cinematograf romania

Foto: Believe

Distribuie