• Share

B'estfest ii aduce in premiera in Romania pe britanicii de la Pulp

B'estfest ii aduce in premiera in Romania pe britanicii de la Pulp

 

Inca un nume confirmat, inca o trupa care nu merita ratata: Pulp la B'estfest Summer Camp 2012!

 

Generic, trupa Pulp ar putea fi incadrata in categoria rock alternativ, fiind, de altfel, una dintre cele mai apreciate trupe britanice pe aceasta zona.

 

Dar daca intram in detalii, baietii de la Pulp au revolutionat anii '90 cu doua albume care au fost incadrate in curentul britpop, fiind, alaturi de Blur si Oasis, pionerii acestui nou gen muzical. Amprenta personala a trupei se traduce printr-un mix de pop-rock, disco si versuri "Kitchen sink drama" - curent axat pe problemele in familie ale generatiei tinere.

 

 

pulp bucuresti b'estfest 2012

 

 

Dupa 10 albume, 25 de single-uri si 20 de videoclipuri, Pulp s-a destramat in 2002, cand membri trupei au decis sa o ia pe drumuri separate, fiecare bucurandu-se de succes individual. Insa, in 2011, trupa si-a anuntat prezenta la doua dintre cele mai mari festivaluri din Marea Britanie - Isle of Wight si Wireless, stire care a incantat fanii din intreaga lume. Din acel moment, Pulp a participat la festivaluri de pe tot mapamondul, iar anul 2012 se anunta cel putin la fel de aglomerat!

 

Nu rata sansa de a-i vedea live, pentru prima oara (si poate si singura...) in Romania, in cadrul B'estfest Summer Camp 2012!

Distribuie