• Share

B'estfest Summer Camp implineste anul acesta "cei 7 ani de acasa"

B'estfest Summer Camp implineste anul acesta

 

Intrucat vremea de afara este probabil de partea dusmanilor nostri, facem tot posibilul sa ne gandim la distractiile din timpul verii. Uite-asa ne-am amintit de cele trei zile pe care ni le rezervam an de an, undeva in jurul lunii iulie, pentru a uita de cele 8 ore zilnice de munca si a ne distra frumusel in afara Bucurestiului. Va intrebati oare despre ce vorbim, desigur. Ei bine, da, vorbim despre festivalul B’estfest Summer Camp, care anul acesta implineste inocenta varsta de 7 anisori sau, asa cum si-au autoproclamat aniversarea –"Cei 7 ani de acasa".

 

Aniversarea va avea loc cu surle si trambite in perioada 5-7 iulie in deja bine cunoscutul B’estfest Park din comuna Tunari. Ne sunt promise multe suprize, distractie la puterea a-20-a, dar si preturi speciale pentru abonamentele si biletele achizitionate in perioada de “early bird”.

 

 

 

B'estfest, distractie, concert, 2013, iulie

 

 

 

Desi anul acesta costurile de productie au crescut din cauza economiei deficitare, producatorii festivalului au decis sa nu creasca preturile biletelor si ale abonamentelor fata de anul trecut. Perioada “early bird”, mentionata mai sus, va aduce cu sine preturi speciale. Astfel cei care se vor grabi sa isi cumpere bilet vor avea posibilitatea de a obtine un abonament pentru toate cele 3 zile cu 150 de lei (posesorii acestora urmand sa aiba parte de ceva surprize), urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile dupa primele confirmari de artisti, la 70 de lei.

 

Pentru ca nu exista B’estfest fara agitatie sonora de calitate, editia aniversara din 2013 pastreaza aceeasi directie, reunind in programul festivalului artisti din toata lumea si stiluri variate: de la rock, alternative, metal sau reggae, pana la drum’n’bass, dubstep sau electro. De asemenea, jocurile, spatiile de relaxare, terasele, atelierele de creatie, prezentarile de moda, targurile culinare sau sporturile mai mult sau mai putin extreme isi vor revendica locul la B’estfest Park Tunari.

 

Bestfest.ro ne gadila retina si orgoliul patriot anuntand faptul ca editia din 2012 a B’estfest Summer Camp a fost inclusa pe lista evenimentelor “must-see” ale anului de catre publicatii precum The Guardian, Travelbite sau Bakpakguide, primind si doua nominalizari importante: la categoriile Best Overseas Festival in cadrul UK Festival Awards si Best Medium-Sized Festival la European Festival Awards.

 

Ne vedem in 5 luni in comuna Tunari sa sarbatorim “Cei 7 ani de acasa” !

Distribuie