• Share

Cafeaua se reinventeaza in aceasta primavara la Starbucks

Cafeaua se reinventeaza in aceasta primavara la Starbucks

 

Starbucks incepe primavara printr-un angajament care ii va face fericiti pe iubitorii de cafea: fiecare ceasca de cafea trebuie sa atinga perfectiunea! Fie ca este vorba de Espresso, Cappuccino, Latte sau Macchiato, vei avea parte de experienta cafelei desavarsite, preparata din 2 shot-uri perfecte de espresso, tinute maximum 10 secunde. Daca vrei sa te convingi, esti invitat la orice cafenea Starbucks incepand cu 14 martie.

 

 

Shot-urile de espresso sunt preparate doar din cele mai rafinate boabe de cafea Arabica, de catre barista talentati, maestri in arta cafelei. Ei vor face din cafeaua ta o adevarata opera de arta, creand cu ajutorul laptelui proaspat fiert si a spumei de lapte desene menite sa-ti aduca zambetul pe buze.

 

 

starbucks cafea gratis perfecta

 

 

Pentru cafeaua ta sunt folosite doar cele mai bune espresoare, iar laptele este fiert intr-o cana inovatoare cu care barista pot obtine o spuma de lapte cu o textura catifelata desavarsita. Totodata, ai si sansa de a face o fapta buna, pentru ca espresso-ul este 100% certificate Fairtrade, adica fermierii primesc mereu un pret corect pe productia lor de cafea.

 

 

Iar promisiunea Starbucks este nu doar o promisiune catre lumea intreaga, ci si catre tine personal. De aceea, inainte de a-ti prepara o cafea, barista se vor prezenta si te vor intreba cum te numesti pentru a-ti scrie numele pe cana, acest lucru simbolizand promisiunea Starbucks de a-ti prepara o cafea perfecta. 

 

 

Pentru a marca aceasta zi speciala, Starbucks te invita pe 14 martie sa savurezi, gratuit, una dintre cele doua bauturi emblematice pe baza de espresso: Latte si Cappuccino. In plus, in fiecare zi de luni, pe o perioada limitata, de fiecare data cand vei cumpara un Latte sau un Cappuccino vei primi unul gratuit.

Distribuie