• Share

Capitala va straluci in 2015 sub egida Festivalului Luminii

Capitala va straluci in 2015 sub egida Festivalului Luminii

 

Aprilie si mai vor reda culoarea urbana Bucurestiului, prin organizarea a doua evenimente care au ca tema sarbatorirea luminii. Hotararea UNESCO de a proclama anul 2015 Anul International al Luminii a determinat Primaria Municipiului Bucuresti, cu ajutorul ArCuB, si Organizatia Nationala "Cercetasii Romaniei" sa puna la cale Spotlight - Festivalul International al Luminii, respectiv Festivalul Luminii Bucuresti.

 

 

festivalul luminii bucuresti spotlight

 

 

In perioada 23-25 aprilie va fi organizata prima editie a Festivalului International al Luminii, Spotlight. Acesta va incepe cu un concert Robin and the Backstabbers, urmat de o reprezentatie muzicala Alternosfera, pe 23 aprilie, incepand cu orele 20:00, pe Strada Franceza. In cadrul acestui festival ne vom delecta timp de 3 zile cu o expozitie impresionanta, ce va uni Biblioteca Centrala Universitara cu Piata Natiunilor Unite prin intermediul spectacolelor de lumini si instalatiilor interactive. Acestui show i se va alatura si proiectul "Urban Neon Forest", care va transforma Strada Lipscani intr-o padure de lumina, datorita celor 80 de stalpi de neon.

 

 

festivalul luminii 2015

 

 

Pe data de 16 mai ne mutam in Parcul Carol pentru Festivalul Luminii Bucuresti, organizat anual de membrii Organizatiei Nationale "Cercetasii Romaniei". Aflandu-se la a 10-a editie, acest festival are scopul de a deconecta participantii de la agitatia cotidiana si de a le revitaliza spiritul ludic. Se organizeaza in mai multe orase din tara simultan, iar participantii vor crea atmosfera aparte cu ajutorul a mii de gulgute (cutii cu lumanari), nelipsite fiind si jongleriile cu foc.

Distribuie