• Share

Caravana Filmelor TIFF (re)vine in orasul tau pana in septembrie!

Caravana Filmelor TIFF (re)vine in orasul tau pana in septembrie!

 

Cinefili din toata tara aveti motiv de bucurie! A inceput cea de-a cincea editie a Caravanei Filmelor TIFF, care va tine pana in septembrie. Organizat impreuna cu Festivalurile de Film de la Sofia, Sarajevo, Istanbul si Odessa, evenimentul promoveaza arta cinematografica pe meleaguri romanesti.

 

 caravana filmelor tiff

 

 

Astfel, veiti avea ocazia sa vedeti o selectie de filme premiate la TIFF, atat romanesti, cat si din afara. Printre ele se numara si Stockholm (cronica aici), care a obtinut Trofeul Transilvania in acest an, sau drama Canibal (cronica aici), castigatoare a doua premii pentru Cea mai buna imagine. Din randul filmelor romanesti, de mentionat sunt titluri precum Selfie (cronica aici), Sunt o baba comunista sau Love Building.

 

Daca editia de anul trecut a vizitat 14 orase si a strans peste 30.000 de spectatori, anul acesta caravana va ajunge in Brasov, Medias, Falticeni, Iasi, Timisoara, Oradea, Alexandria sau Targoviste, in speranta de a aduna cel putin la fel de multi cinefili. Aici puteti gasi o lista cu orasele prin care va trece caravana si care include si toate filmele din program. Nu va mai spunem decat ca intrarea este libera.

Distribuie