• Share

Caravana Metropolis 2014, cinema de vara: filme in aer liber in toata tara si un ecran gonflabil super-performant

Caravana Metropolis 2014, cinema de vara: filme in aer liber in toata tara si un ecran gonflabil super-performant

 

Stiti care este combinatia exploziva a verii? 15 filme europene si de autor ies la colindat in 10 orase din tara si se prezinta in aer liber! Mai concret, incepe o noua editie a Caravanei Metropolis – Cinema în aer liber.

 

 

caravana metropolis 2014 

 

 

Dupa doua editii in care a strâns peste 130 000 spectatori, în 9 orașe din țară, editia 2014 a Caravanei se va desfășura în perioada 5 iunie - 14 septembrie la Târgu Mureș, Brașov, Hunedoara, Iași, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Timișoara, Constanța și București, în piețe centrale sau parcuri.

 

15 filme premiate ori de festival  vor fi proiectate de marți până duminică, de la 21:30, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 metri patrati, și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

 

 

 caravana metropolis 2014

 

 

Selectia din acest an se apropie de superlativ si nu vom aminti decat cateva titluri: La Grande Bellezza, Her, The Grand Budapest Hotel. Puteti descoperi intregul program aici, iar noi va vom tine la curent cu detalii despre eveniment. Pret bilet: 5 lei - elevi/studenti; 10 lei - adulti.

Distribuie