• Share

Case Study Adventure, 4 zile destinate publicitatii

Case Study Adventure, 4 zile destinate publicitatii

 

Studentii si masteranzii pasionati de publicitate care doresc sa faca un prim pas in domeniu sunt invitati sa participe la prima editie a proiectului Case Study Adventure, organizat in perioada 14-17 mai de catre BOS (Business Organization for Students).

 

Vei avea oprtunitatea de a intra in contact cu specialisti din advertising si din domeniul comunicarii care iti vor impartasi secretele unei reclame reusite, ce activitati se defasoara intr-o agentie de publicitate si experientele lor.

 

 

 

case study adventure bos romania publicitate advertising

 

 

 

Ziua care da startul proiectului Case Study Adventure se traduce printr-o conferinta in care se vor trata subiecte de actualitate din publicitate.

 

Urmatoarele 2 zile (15 si 16 mai) sunt destinate rezolvarii unor studii de caz de catre echipe a cate 4 membri. Studiile de caz sunt oferite de 2 agentii de publicitate: Orasulm.eu part of Leo Burnett si Punct Creativ

 

In ziua de 17 mai vor fi prezentate studiile de caz, se vor anunta castigatorii si se vor decerna premiile. In plus, se va organiza o tombola pentru studentii care au asistat la conferinta, dar care nu au aplicat pentru rezolvarea studiilor de caz avand, cu premii in invitatii la film si concerte.

 

 

Esti interesat si curios? Intra pe www.bosromania.ro/csa pentru a afla mai multe detalii si pentru a completa aplicatia. De asemenea, poti accesa pagina de Facebook unde te asteapta multe concursuri cu premii pe masura.

Distribuie