• Share

Castigatorii loto de top ai anului 2013

Castigatorii loto de top ai anului 2013

 

Un concept cu o lungă istorie, a cărui existență este atestată încă din vremurile biblice, loteria este în prezent o adevărată fabrică de vise. Premiile pe care jocurile loto ale lumii le afișează îi fac să viseze pe mulți, iar pentru unii dintre participanții la aceste trageri, visul chiar devine realitate. Iată câțiva dintre norocoșii anului care se va încheia în numai câteva zile.

 

 

castigatori loto 2013

 

 

Câștigătorii loteriilor americane Powerball și Mega Millions

 

Într-adevăr, cei care au reușit să ia acasă măcar o parte din jackpot-urile uriașe afișate de loteriile de top ale Americii pot fi numiți niște norocoși. În plus, 2013 a fost un an excepțional de dinamic pentru jocurile americane Mega Millions și Powerball. Dacă primul dintre acestea tocmai și-a revenit dintr-un episod de efervescență maximă, al doilea a ținut-o așa tot anul.

 

Tragerea loto US Mega Millions de marți, 17 decembrie distribuia un premiu impresionant de 648 milioane $. Două dintre biletele vândute au conținut numerele extrase, dar până în prezent numai unul dintre fericiții câștigători și-a revendicat partea sa din premiul colosal. Ira Curry din Stone Mountain, Georgia a decis să încaseze toți banii pe loc și nu în 30 de rate anuale, luând astfel acasă 123 milioane $.

 

Cel mai mare premiu loto al anului și al doilea din istoria loteriei, acest jackpot Mega Millions a reușit să pună în umbră recordul atins de Powerball în luna mai 2013, când această loterie americană distribuia un premiu record de 590.5 milioane $. Acest premiu impresionant rămâne totuși cel mai mare jackpot câștigat pe un singur bilet, iar cea care l-a încasat – o femei e de 85 de ani din Florida, Gloria MacKenzie – cea mai mare câștigătoare loto a lumii.

 

 

Câștigători loto online

 

Din ce în ce mai mulți fani de loterie din întreaga lume profită de oportunitățile oferite de internet, cumpărând bilete loto online și participând la trageri din toate colțurile lumii. O parte dintre aceștia au luat acasă premii frumoase, care au aterizat din conturile lor direct din celălalt capăt al planetei. Astfel, un român a încasat 6000 $ - premiul II al loteriei braziliene Mega Sena din 6 noiembrie; un membru theLotter din Ungaria a câștigat aproape jumătate de milion de euro jucând EuroMillions online, deși Ungaria nu este una dintre țările în care se vând bilete la loteria de top a Europei; un cetățean german care locuiește acum în Tailanda a avut șansa de a câștiga unul dintre premiile loteriei din țara sa natală.

Distribuie