• Share

Ce spun bloggerii despre ParkLake, noul mall din Bucuresti

Ce spun bloggerii despre ParkLake, noul mall din Bucuresti

 

Mall nou, de azi, in Bucuresti. Pentru bloggerii din Orasul Meu avem loc de cumparaturi de ieri, pentru ca ei au beneficiat de un tur privat al celui mai recent mall bucurestean, Park Lake, inaintea tuturor.

Daca au ramas cu gura cascata sau au strambat din nas afli chiar de la ei. Le dam cuvantul:

 

Ce spun bloggerii despre ParkLake, noul mall din Bucuresti

Foto: ParkLake Shopping Center FB.

 

Cristian Florea - cristianflorea.ro: „Asa cum spuneam si pe Facebook, mi se pare mall-ul cu cel mai fain design interior din ce-am vazut pana acum. O sa vezi un loc de joaca pentru copii inspirat din cartile lui Jules Verne, leagane sau statuete ce ilustreaza copii fericiti si altele.”

 

Ce spun bloggerii despre ParkLake, noul mall din Bucuresti

Foto: cristianflorea.ro

 

Victor Kapra - victorkapra.ro: „Cel mai frumos, luminos, prietenos mi s-a parut Carrefour: 7800 mp, 350 de angajati, 34 de case de marcat, 2500 de locuri de parcare subterana cu primele doua ore gratuite. Zonele de electronice, haine, peste, legume-fructe sunt bine aranjate, cu suficient spatiu de trecere intre rafturi si vitrine."

 

Stella Adam - modniza-fashiondoctor.blogspot.ro: „Noua destinatie de shopping va oferi o gama larga de produse dispuse in aproape 1.600 de metri patrati de spatiu de retail. Formula castigatoare a brandului implica o oferta deosebit de variata de produse fresh, in pas cu moda, la preturi incredibil de accesibile.”

 

Dan Brumar - danbrumar.ro: „Toaletele, laser frate! N-am vazut in nici nu mall pana acum toalete mai elegante si cu un design care sa le egaleze macar. Una dintre salile de baie seamana cu un sifonier. Barbatii isi fac nevoile la pisoar, in timp ce se uita cu ochi lungi la un sirag de camasi atarnate cu susul in jos. Pe tavan sunt lipite mai multe perechi de pantofi si geamantane. Alta baie a fost decorata ca de Oscar. Doua statuete, una masculina si una feminina, te intampina la intrare, iar camerele de luat vederi iti tin de urat pana iti faci nevoile. Fiecare toaleta are vase WC si chiuvete pentru copii. Mai exista si sali in care mamele pot schimba scutecele celor mici.”

 

Ce spun bloggerii despre ParkLake, noul mall din Bucuresti

Foto: danbrumar.ro

 

Razvan Zamfir - businesscover.ro: „ParkLake are cel mai interesant design dintre toate mallurile existente pe piata din Romania. Faptul ca a importat conceptul de parc si verdele e prezent pretutindeni e un atu redutabil, iar elementele sale de decor, de la placile ce par din metal ruginit ale logo-ului, care ajung si pe terasa sau de la uriasul Om de Fier din curtea interioara, pana la iluminarea naturala gratie geamurilor care constituie o mare parte a plafonului sau verdeata (artificiala si naturala) din food court si de pe culoare sunt tot atatea diferentiatoare si vor ajuta la atragerea traficului.”

 

Mona Croitoru - fromonawithgloss.ro: „Prima impresie

Desi nu este complet terminat, mall-ul mi-a lasat o impresie buna (spre deosebire de ultima mare deschidere a unui mall din Bucuresti). Intr-adevar inca se lucreaza, fatada nu este complet terminata, sunt muncitori si utilaje de jur imprejur, dar in interior finisajele sunt gata, curatenia era in curs, iar majoritatea magazinelor se pregateau pentru deschidere.”

 

Ce retinem? Ca design-ul a la naturelle te face sa te simti un om mai bun, ca traiesti in comuniune cu natura, asta pana cand afli ca, de fapt, plantele din foud court sunt din plastic si traiesti in minciuna. Te superi putin, dar treci repede peste, doar unde altundeva iti poti petrece weekend-urile si sa faci si poze cool? In plus, vine iarna. Tu ai fost?

Distribuie