• Share

Cele mai asteptate filme vazute la Comic-Con

Cele mai asteptate filme vazute la Comic-Con

 

San Diego a fost pentru cateva zile un fel de Mecca pentru geeks, nerds, cosplayeri si toti pasionatii de gaming si filme SF sau aproape SF de pe planeta, veniti cu ocazia Comic-Con-ului.

Asa ca gigantii industriei Warner Brosiene, Marveliene sau Hollywoodiene au venit cu trailere proaspete, abia scoase din cuptoarele lor magice.

 

Foto: Comic-Con International FB.

 

Justice League iti arata cum Batman incearca sa stranga o echipa de supereroi, printre care si Khal Drogo, daca iti era dor de el. Un trailer care-ti face asteptarea si mai grea.

 

 

Pe Wonder Woman o vezi in ipostaze mai putin obisnuite. Pentru ea. E povestea printesei Diana din Themyscira, care pleaca de pe insula sa exploreze, descopera sentimente pe care nu le cunoaste pana atunci si e atrasa intr-o lume care are nevoie de ajutorul ei pentru a supravietui.

 

 

Ai vazut King Kong de atatea ori, dar acum ii cunosti si originile in Kong: Skull Island. Producatorul Godzilla te duce pe insula sa afli daca monstrii chiar exista, iar efectele speciale te fac sa-ti doresti ca martie 2017 sa fie cel tarziu maine.

 

 

Dac-ai impresia ca stii cam tot despre ce te-nconjoara, asteapta sa vezi Doctor Strange. Realitatea nu-i doar una si se pare ca bunica avea dreptate cand zicea ca „ti-o faci cu mana ta”. In plus, iti dau si-o idee daca vrei sa-ti schimbi parola de la Wi-Fi (haha).

 

 

Guy Ritchie iti aduce si unul din cele mai tari trailere de pana acum. King Arthur: Legend of the Sword. Efecte speciale, actiune, poveste, sarcasm. Cam tot ce-ti poti dori de la un film de genul.

 

 

Te-ai gandit vreodata cum arata Hogwarts cu 70 de ani inainte de Harry Potter? Afli din Fantastic Beasts and Where to Find Them. Il cunosti pe renumitul profesor Newt Scamander si societatea secreta de vrajitoare si vrajitori din New York.

 

 

Distribuie