• Share

Classics for pleasure - BAROC by day and night: regal de muzica clasica la Sibiu

Classics for pleasure - BAROC by day and night: regal de muzica clasica la Sibiu

 

Inceput pe 2 si incheiat pe 13 iulie, proiectul Classics for Pleasure - BAROC By Day and Night si-a propus sa aduca in atentia publicului o varietate de forme de expresivitate artistica si sa celebreze stilul baroc.

 

 

Duminica, 8 iulie, timp de mai bine de o ora, sub coordonarea dirijoarei Anna Ungureanu si cu acompaniamentul organistei Verona Maier, Corul National de Camera Madrigal a incantat auzul spectatorilor adunati in Biserica Ursulinelor. Celebrand 49 de ani de existenta, cel mai apreciat ansamblu coral profesionist a marcat aceasta aniversare alegand Sibiul pentru o reprezentatie muzicala de exceptie.

 

 

 

classics for pleasure baroc sibiu 2012

 

 

 

Pe 13 iulie, Piata Mare din Sibiu a fost neincapatoare pentru publicul venit sa asiste la spectacolul oferit de Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat din Sibiu. Regalul muzical a fost realizat sub bagheta dirijorului Iurie Florea, concertul terminandu-si programul de masterclass-uri prin momentele celor doi mari artisti de la Metropolitan Opera New York: Rockwell Blake si Liora Maurer.

 

 

 

classics for pleasure baroc by day and night sibiu iulie 2012

 

 

 

Atat din partea Primariei Municipiului Sibiu, cat si din partea Centrului Cultural American, au fost prezente la eveniment personalitati care au tinut sa aprecieze momentul realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti si finantat de Consiliul Local Sibiu.

Distribuie