• Share

Cluburi si baruri bucurestene unde petrecem in mai multa siguranta

Cluburi si baruri bucurestene unde petrecem in mai multa siguranta

 

La aproape doua luni de la tragedia din clubul Colectiv, intreaga perceptie asupra iesitului in Bucuresti s-a schimbat si nu este vorba numai despre cea a publicului.

 

silver church 

 

Multe dintre clublurile si barurile aflate in cladiri cu risc seismic sau care nu indeplineau masurile minime de siguranta s-au inchis sau li s-a pus in vedere inchiderea (Expirat, Fire, Club A etc.).

 

Altele s-au adaptat din mers si au facut modificarile necesare, astfel ca in cluburile in care petreceam altadata fara griji, intalnim acum extinctoare, semne vizibile cu „Exit” si controale periodice ISU.

 

Este cazul Controlului, care pe langa toate cele enumerate mai sus, a inlesnit si accesul in sala mica prin indepartarea perdelei groase care camufla intrarea.
Iar la La Fabrica si B52 au fost cumparate extinctoare noi.

 

La capitolul noutati, Silver Church ne va intampina in 2016 cu un nou look. Si, dupa cum au anuntat, materialele utilizate in renovare sunt rezistente la foc, tratate ignifug. In plus s-au amenajat hidranți, ieșiri de urgență multiple, iar gurile de acces si iesire au fost mărite.

Distribuie