• Share

Conferinte de neratat: The Power of Storytelling 2015

Conferinte de neratat: The Power of Storytelling 2015

 

Conferinta de jurnalism narativ initiata de catre echipa Decat o Revista a ajuns la aniversara editie cu numarul cinci si va avea loc intre 9 si 10 octombrie, la hotel Pullman.

 

the power of storytelling 2015

 

Vestea buna e ca speakeri din toata lumea vor fi pentru doua zile la Bucuresti pentru a ne convinge ca povestile pot inca misca si schimba lumea. Vestea mai putin buna este ca, pentru aceasta editie, participarea este deja sold out, numai ca exista o lista de asteptare pe care va puteti inscrie in caz ca se elibereaza vreun loc.

 

Tema din acest an este “A sense of place” si se leaga de rolul pe care locurile le joaca in scriitura.

 

Speakerii prezenti la The Power of Storytelling 2015 sunt unul si unul (jurnalisti, regizori, artisti, creativi) si ca, sa va convingem, iata: Alexander Nanau, Carmen Bugan, Chris Jones, Dan Perjovschi, Jacqui Banaszynski, John Freeman, Leslie Jamison, Michael Paterniti, Richard Koci Hernandez, Robert Krulwich, Wendy MacNaughton.

 

Imaginatia, rolul locurilor sau al oraselor in scriitura ori vocea vizuala sunt numai cateva dintre subiectele abordate in editia din acest an a conferintei care a devenit o referinta in zona jurnalismului narativ din Romania.

Distribuie