• Share

DanceMasters – inceputul unei primaveri cum toate ar trebui sa fie

DanceMasters – inceputul unei primaveri cum toate ar trebui sa fie
Foto: Dance Masters FB.

Inceput ca o competitie sportiva care aducea in Sala Polivalenta doar lumea specializata a sustinatorilor si pasionatilor, cum aduc multe competitii de dans sportiv, DanceMasters a devenit in ultimii ani un fenomen international ce se bucura de prezenta si emotiile a zeci de mii de spectatori, atat in Sala cat si la TV.  Eleganta dansurilor standard, scanteile ce sar la latino, vibratia din muschi ce rafineaza fiecare miscare pana la a reproduce muzica in perfectiune, anima in Sala un public minunat de care dansatorii sunt indragostiti. Dansatori veniti din cele patru colturi ale lumii ne-au laudat caldura publicului bucurestean, devenit in ultimii ani foarte bun cunoscator al fenomenului dansului sportiv.

DanceMasters e la a 14-a editie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta in perioada 10-12 martie 2017, dupa cum urmeaza: ziua de 10 martie va fi dedicata in intregime competitiilor nationale, iar zilele de 11 si 12 martie vor fi dedicate intrecerilor internationale. Se asteapta peste 1500 de dansatori din 20 de tari, care vor concura in fata a 50 de arbitri din toata lumea, in 45 de competitii de toate categoriile de varsta.

De ce aleg sportivii Sala Polivalenta, cand in acelasi week-end sunt si alte competitii in lume? Asta ne-au spus chiar ei, dansatorii din top 10 mondial care au dansat pe ringul DanceMasters: „Atmosfera creata de public este fascinanta, ne place organizarea, expunerea TV,  si, desigur, imaginea evenimentului.”

Spun asta deoarece multe competitii internationale se desfasoara in sali somptuoase, elegante, dar cu public restrans. Publicul de dans sportiv care vine la DanceMasters reuseste sa absoarba din energia impresionanta a dansatorilor si sa o sublimeze intr-o vibratie care, cel putin la Gale, in finale, ii face pe dansatori sa zboare...

Galele, si Sambata 11 si Duminica 12 martie, incep la orele 19.00. Publicul isi poate manifesta energia pe parchetul DanceMasters. Ba chiar exista si o competitie adresata publicului, trofeul "Titus Munteanu", cu doar un dans: vals lent...

Pregatiti-va pantofii de dans si amestecati-va printre campioni, lasati-va condusi de muzica.

Bilete prin Eventim; cele mai bune locuri sunt la mesele VIP din jurul ringului.

Primavara incepe cu dans si culoare. Vino si tu!

Distribuie