• Share

Daruri muzicale pe final de 2013: concertele lunii decembrie

Daruri muzicale pe final de 2013: concertele lunii decembrie

 

Ce ziceti de un dar muzical in traditionala luna a cadourilor? Tolba concertelor de tot felul este plina in decembrie, prin urmare va fi imposibil sa nu gasiti un concert la care sa va doriti sa mergeti. Colinde, concerte aniversare, muzica clasica, jazz sau rock - fiti un Mos Craciun darnic si mergeti la un concert in aceasta iarna, in familie ori cu prietenii.

 

 

concerte decembrie 2013 bucuresti

 

 

Alternosfera - concert aniversar 15 ani (13 decembrie)


Fanii Alternosfera sunt invitati la un concert aniversar de colectie: trupa implineste 15 ani si va asteapta sa sarbatoriti la Colectiv. Playlistul serii va cuprinde piese din toate perioadele, incepand cu 1998 pana astazi. De warm-up va fi responsabil DJ JIJI, iar biletul costa 30 lei.

 

 

Incepem a colinda... Concert traditional de colinde (14 decembrie)


Ce mod mai frumos de a intra in atmosfera de Sarbatoare decat cu ajutorul unui concert de colinde? Se intampla pe 14 decembrie, la Sala Radio, unde va veti lasa incantati de: Maria Murgoci si Ansamblul Ţara Vrancei, Pamfil Roata si Ansamblul Bistrita Aurie din Ciocanesti jud. Suceava, Ansamblul de datini si obiceiuri din Maramures etc. Bilete, intre 10 si 20 lei.

 

 

Scorpions (14 decembrie)


Legendarii Scorpions vor concerta la Romexpo pe 14 decembrie, spectacolul facand parte din turneul lor inceput in septembrie 2013, Rock'n Roll Forever. In deschidere vor canta cei de la Trooper, iar biletele costa intre 150 si 400 lei.

 

 

Corul MADRIGAL - Concert extraordinar de Craciun (15 decembrie)


Corul Madrigal va aduce ceva din magia Craciunului la Ateneu sub bagheta dirijorului Voicu Popescu. Biletele costa intre 150 si 200 lei. 

 

 

Celelalte Cuvinte - 32 de ani (15 decembrie)


Aniversarea Celelalte cuvinte va avea loc la Hard Rock Cafe sub egida conceptului acustic Trup si Suflet, iar repertoriul va contine hiturile rock care au consacrat trupa, dar si piese noi. Bilete: intre 50 si 70 lei.

 

 

Vama (17 decembrie)

 

Vama pregatesc fanilor un show de anvergura la Sala Palatului, pentru a demonstra ca nu numai vara, la mare, ne putem distra pe cinste. Bilete, intre 60 si 200 lei.

 

 

Jazzy Nights: Breeze - A Bossa Nova Christmas (19 decembrie)


Iubitorii jazz-ului se vor putea bucura de o seara speciala la Energia intr-o combinatie irezistibila: colinde reinterpretate pe ritmuri de Bossa Nova si ciocolata calda. Intrarea libera. 

 

 

Un Craciun cu Grigore Lese (26 decembrie)


Va mai lansam o invitatie la Ateneu, pentru 26 decembrie, cand Grigore Lese va alege colinde si cantece de Sarbatoare pentru o interpretare speciala. Il va insoti, pe scena, o ceata de colindatori din Tara Lovistei. Bilete, intre 65 si 250 lei.

Distribuie