• Share

De Black Friday vom scoate din buzunar aproximativ 100 milioane de euro. Afla si ce magazine vor fura startul in competitie

De Black Friday vom scoate din buzunar  aproximativ 100 milioane de euro. Afla si ce magazine vor fura startul in competitie

 

Black Friday va fi, fara indoiala, evenimentul finalului de noiembrie si toate marile magazine inclusiv cele de mobilier sau mall-urile au dezvaluit tot felul de promotii pentru a fi siguri ca nu vor fi ocoliti.

 

eMAG au decis sa fure startul anul acesta si sa mute vinerea reducerilor cu o saptamana mai devreme, pe 22 noiembrie, pe motiv ca pentru oameni conteaza mai mult promotiile decat o anume data din calendar. Se promit reduceri de pana la 80% la produsele oferite de eMAG. Nici Flanco nu mai au rabdare, asa ca maratonul promotiilor va fi la ei in perioada 22-24 noiembrie. Si tot pe 22 noiembrie, cei de la evoMAG spera ca reducerile sa le aduca anul acesta incasari duble fata de 2011, iar majoritatea produselor care intra la promotie vor fi dintre cele lansate pe piata in 2013.

 

 

black friday 2013 romania bucuresti

 

 

Vesti bune pentru fanii IKEA – timp de trei zile (29, 30 noiembrie si 1 decembrie) cei care vor ajunge in magazinul din Baneasa vor avea posibilitatea achizitionarii unor produse cu reducere de pana la 50%. Lista acestora va fi publicata pe site-ul IKEA dupa 25 noiembrie.

 

Daca vreti sa incercati si varianta shopping online cu reduceri substantiale, fiti cu ochii in vinerea black si pe miniprix.ro, tinar.ro sau fashiondays.ro. La Tina R cei care vor fi prezenti pe site vineri, 29, la ora 0, vor primi un cadou.

 

Pentru cei care nu vor neaparat sa stea cu degetele lipite de tastatura pe 29 noiembrie, Promenada Mall lanseaza o invitatie la My Little Black Weekend (29.11-01.12), care se va lasa, ca sa-i citam, cu reduceri scandaloase. Printre magazinele participante: Adidas, Billa, Cavaliere, Altex, Germanos, Flanco, Humanic, Lacoste, Swarovski, Cacharel, Cărtureşti.

 

Sau poate visati sa va luati o masina dar asteptati cea mai buna oferta… S-ar putea sa va tenteze oferta Black Friday propusa de cei de la Ford, care in perioada 22-29 noiembrie vor avea reduceri de pana la 7.000 de euro la modelele Focus, Fiesta și B-Max.

Distribuie