• Share

Diversitate fara fite de Dorobanti la noul restaurant Gargantua d'oro

Diversitate fara fite de Dorobanti la noul restaurant  Gargantua d'oro

 

E deja ceva obisnuit ca multe dintre restaurantele bucurestene sa-si deschida un frate mai mic sau mai mare intr-o alta zona a orasului. Astfel, pe ultima suta de metri a lui 2013 a venit randul restaurantului Gargantua din zona Gradina Icoanei sa inaugureze un nou spatiu in Dorobanti.

 

Aflat pe o strada linistita cu vile frumoase, Gargantua d'oro nu este, asa cum ne-am astepta, o alta fita de Dorobanti, zona aflata, de cand cu scaderea chiriilor, intr-o adevarata transformare. Preturile nu sunt cu nimic diferite fata de Centrul Vechi, spre exemplu, iar specificul este trendy fusion

 

 

gargantua d'oro dorobanti

 

 

Asta inseamna ca, daca va asteptati la un festin a la Rabelais, veti avea surpriza ca in meniu sa gasiti burgeri americani, paste, pizza, sushi si chiar prajituri de inspiratie nemteasca.

 

Nu ocoliti platourile cu sushi, sashimi si maki preparate de simpaticul chef filipinez, Ken, dar nu strica sa dati o sansa si burgerului cu vita.

 

Pe cat de eclectic este meniul, pe atat de amestecat este decorul. Nepracticarea unor preturi de Dorobanti este direct proportionala cu lookul. Discrepante deranjante - somptuosul si urbanul nu se intalnesc intr-un mod chiar fericit.

 

Constanta e data de cam prea multele oglinzi (nu va vor lipsi nici la toaleta). Daca nu sunteti mari fani ai canapelelor, va sugeram sa alegeti o masa de langa ferestrele imense, pentru a privi in liniste strada. 

 

Intr-o zona marcata inca de fite si preturi piperate, Gargantua d'oro poate fi o alegere placuta si destul de decenta apropo de buget, potrivit pentru o cafea sau un ceai business, dar si pentru o cina caruia Gargantua i-ar aprecia diversitatea.

 

Click pe foto pentru marire

gargantua d'oro bucuresti gargantua d'oro
gargantua d'oro bucuresti gargantua d'oro

Foto: Gargantua d'oro

Distribuie