• Share

Dr. House in concert la Bucuresti: Hugh Laurie vindeca suflete, nu trupuri, prin muzica sa

Dr. House in concert la Bucuresti: Hugh Laurie vindeca suflete, nu trupuri, prin muzica sa

 

Cui ii e teama de Doctor House? Se pare ca vom avea ocazia sa ne dam seama live pe 12 iulie, la Romexpo, cand Hugh Laurie va concerta pentru prima oara la Bucuresti impreuna cu trupa The Copper Bottom Band. Cei care se asteapta sa-l vada marsaluind insa pe Laurie pe scena cu un baston si o privire usor incruntata, asa cum o facea personajul sau pe culoarele spitalului din serialul House M.D., vor avea insa o surpriza, pentru ca actorul si muzicianul britanic vindeca muzical, suflete si nu trupuri.

 

 

hugh laurie concert bucuresti 2014 house 

 

 

Aflat deja la cel de-al doilea album, Didn't It Rain, primul fiind lansat in 2011 (Let Them Talk), Hugh Laurie face o muzica asa cum nu ne-am astepta din partea excentricului Gregory House: romantica, cu accente de blues si jazz. Pasiunea pentru muzica a actorului provine din copilarie si stie sa cante la pian, chitara, tobe si saxofon. Si, daca ne amintim bine, chiar si House se dadea in vant, in afara de virusi, calmante forte si motociclete, si dupa muzica.

 

Hugh Laurie nu este insa singurul actor atins de morbul muzical si care incearca, in paralel cu actoria, o cariera de cantaret sau compozitor:

 

- Jared Leto activeaza de ani buni ca solist in trupa Thirty Seconds to Mars, pe care ii vom putea vedea tot in aceasta vara (5 iulie), la Bucuresti

 

- Desi nu e prea apreciata in plan muzical, Scarlett Johansson a scos in 2008 un album de coveruri dupa piesele lui Tom Waits, Anywhere I Lay My Head

 

- Muza lui Lars von Trier, actrita Charlotte Gainsbourg, ne dovedeste ca aschia nu sare departe de trunchi; era putin probabil ca fiica lui Serge Gainsbourg sa nu fie si cantareata...

 

- Pepiniera Disney a dat in ultimii ani o generatie de tineri priceputi la toate, asa ca nu-i de mirare ca Miley Cyrus, Selena Gomez sau Vanessa Hudgens canta, joaca si danseaza. Pe ultimele doua le puteti vedea intr-un film foarte bun din 2012, Spring Breakers, r. Harmony Korine.

 

- Fanele lui Ryan Gosling se vor bucura sa afle (daca nu stiau deja) ca acesta activeaza impreuna cu Zach Shields, intr-o trupa rock, Dead Man's Bones. Iar trupa s-a nascut dintr-o pasiune comuna pentru fantome si monstri. Primul lor album, Dead Man's Bones, a fost lansat in 2009.

 

- Si sa nu-l uitam nici pe Justin Timberlake, care si-a condimentat cariera de muzician cu cateva aparitii pe marele ecran. Un film recent in care il puteti vedea in ambele posturi este Inside Llewyn Davis, r. Joel si Ethan Coen.

Distribuie