• Share

Fa un remake de 1 minut al unui film cunoscut, inscrie-l in competitia Jameson Empire Done in 60 Seconds si poti zbura la Londra

Fa un remake de 1 minut al unui film cunoscut, inscrie-l in competitia Jameson Empire Done in 60 Seconds si poti zbura la Londra

 

Competitia internationala de film Jameson Empire Done in 60 Seconds a ajuns la cea de-a treia editie. Pana pe 20 ianuarie 2014, realizatorii romani de film, amatori sau profesionisti, au ocazia sa-si etaleze talentul si creativitatea printr-un remake de maxim 1 minut al unui film cunoscut, care, pentru a intra in competitie, trebuie inscris pe www.jamesonempirediss.com. Dupa aprobare, scurtmetrajele vor fi publicate pe canalul de Youtube al competitiei.

 

 

jameson remake 60 secunde competitie

 

 

 

Un juriu format din criticul de film Irina Margareta Nistor, regizorul Tudor Giurgiu si actrita Ada Condeescu va decide apoi care zece remake-uri trec in urmatoarea etapa. Acestea vor fi publicate pe 21 ianuarie in aplicatia de Facebook dedicata competitiei si supuse votului publicului.

 

In perioada 21 ianuarie – 22 februarie 2014, pe baza voturilor individuale se va stabili un top 3 al celor mai bune remake-uri. Castigatorul premiului I se va bucura de o excursie la Londra la Gala Jameson Empire Awards si de un voucher de 1000 EUR la F64.ro, iar pentru locurile 2 si 3 premiul consta intr-un voucher de 1000 EUR la F64.

 

Gala Jameson Empire Awards va avea loc in martie 2014, iar un juriu international format din specialisti in cinematografie si comunicare va alege cinci finalisti ce vor intra in marea finala. Mai multe detalii pe www.jamesonempirediss.com si pe pagina de Facebook Jameson Romania, in tabul dedicat aplicatiei.

Distribuie