• Share

Festivalul Vinului la Cora

Festivalul Vinului la Cora

Cora România organizează Festivalul Vinului în toate magazinele din reţea, în perioada 13 - 26 septembrie. Aleile centrale ale hipermarketurilor se transformă în adevărate crame unde clienţii pot alege dintre sute de vinuri recomandate de Cora, la preţuri promoţionale în perioada festivalului, conform Mediafax.

 

 

În fiecare week-end, cunoscutul somelier Sergiu Nedelea şi echipa sa vor face degustări de vinuri şi vor da sfaturi clienţilor care doresc să asorteze perfect băutura cu mâncarea. Vinurile sunt prezentate în funcţie de regiunea viticolă din care fac parte. Pe perioada festivalului, în magazinele Cora se găsesc la vânzare, la preţuri speciale, vinuri care pot fi comandate de regulă doar din meniul restaurantelor, precum Arezan Cabernet-Sauvignon de la Murfatlar sau Drăgaica Roşie de la Crama Oprişor.




Tot în perioada Festivalului Vinului, clienţii pot participa la un concurs al cărui mare premiu, pentru fiecare magazin în parte, constă într-o excursie la Cramele Recaş pentru două persoane care au, desigur, peste 18 ani.

Distribuie