• Share

Filmele toamnei 2012

Filmele toamnei 2012

 

Toamna aceasta, filmele care merita vazute nu se lasa asteptate si incep in forta, dupa o vara a continuarilor de francize, ca Batman, Spider-man, Ice Age si Bourne. Pe langa sumedenia de productii americane – cu un flux actoricesc impresionant, printre care Brad Pitt, Tom Hanks, Robert de Niro, Daniel Craig sau Guy Pearce – selectia noastra pentru aceasta toamna include filme europene (Retrace, A Royal Affair) dar si un reprezentant asiatic (The Grandmasters) si unul romanesc (Despre oameni si melci). Oferta este variata si la categoria animatie. Asadar, in ordinea aparitiei pe ecrane:

 

1. Lawless (In afara legii) -Western, Actiune

 

 

 

lawless in afara legii western actiune filmele toamnei 2012 premiera 7 septembrie guy pearce nick cave gary oldman shia LaBeouf tom hardy jessica chastain mia wasikowska

 

 

 

Lawless (premiera 7 septembrie) este ecranizarea povestii adevarate a celor trei frati Bondurant, contrabandisti notorii ai perioadei Prohibitiei din SUA. Un agent special, interpretat de Guy Pearce, alaturi de politicienii locali, va incerca sa profite de pe urma afacerilor cu alcool contrafacut ale celor trei. Muzicianul si scriitorul Nick Cave - care semneaza atat coloana sonora a filmului, cat si scenariul adaptat - repeta experienta filmului The Proposition, colaborand in aceeasi formula cu regizorul John Hillcott. In film joaca Gary Oldman, Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain (The Tree of Life) si Mia Wasikowska (Alice in Wonderland).

 

 

2. Savages (Brutele) - Thriller, Drama

 

 

 

savages brutele thriller drama oliver stone don winslow benicio del toro john travolta salma hayek uma thurman

 

 

 

Savages este noul film al regizorului Oliver Stone, un thriller cu premiera tot pe 7 septembrie, ca si Lawless. Filmul se bazeaza pe best-seller-ul omonim (semnat Don Winslow), aflat printre cele mai bune 10 carti ale anului 2010, conform New York Times. Distributia excelenta, printre care Benicio del Toro, John Travolta, Salma Hayek si Uma Thurman, aduce la viata povestea a doi crescatori de marijuana care ajung sa se confrunte cu un cartel mexican periculos, in urma rapirii iubitei pe care o impart.

 

Citeste mai departe pe Postmodern.ro

Distribuie