• Share

Filmul Prietenie cu folos - Friends with Benefits, lider in box office-ul romanesc de weekend

Filmul Prietenie cu folos -  Friends with Benefits, lider in box office-ul romanesc de weekend

Filmul "Prietenie cu folos/ Friends with Benefits", cu Justin Timberlake şi Mila Kunis în rolurile principale, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 240.074 de lei şi 12.808 spectatori, informează Agenţia Champions, conform Mediafax.

 

Dylan (Justin Timberlake) şi Jamie (Mila Kunis) nu au nici cea mai mică intenţie să-şi pună pirostriile. Când Jamie, care se ocupă cu recrutarea de personal în New York, încearcă să-l convingă pe directorul artistic Dylan, din Los Angeles, să accepte o slujbă în acelaşi oraş, cei doi încep să-şi dea seama că sunt suflete pereche. Ei au avut atâtea relaţii eşuate încât s-au hotărât să renunţe la dragoste şi să se limiteze la distracţie.

 

Pe poziţia a doua s-a clasat liderul săptămânii trecute, "Destinaţie finală 5" 3D, care a avut încasări de 193.490 de lei şi 8.764 de spectatori. Dacă până în momentul de faţă spectatorii au asistat la dispariţia cutremurătoare a 48 de personaje în doar patru filme, noul lungmetraj "Destinaţie Finală 5" 3D promite să impresioneze prin noi şi înspăimântătoare incidente fatale. În filmul "Destinaţie Finală 5" 3D, moartea este dezlănţuită de premoniţia unui om care îşi salvează colegii de la pieire, în momentul în care un pod suspendat stă să se prăbuşească. Însă, exact ca în primele patru filme, aceşti nefericiţi nu ar fi trebuit să scape cu viaţă şi, într-o cursă cumplită împotriva timpului, supravieţuitorii încearcă cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morţii. Şi încă o dată se dovedeşte că, indiferent unde încearcă să fugă victimele, indiferent unde s-ar ascunde, moartea nu poate fi păcălită. Filmul este adus pe marile ecrane din România de MediaPro Distribution.

 

Pe poziţia a treia s-a situat filmul "Ştrumpfii/ The Smurfs", care a avut încasări de 183.299 de lei şi 8.944 de spectatori. Ştrumpfii fac prima lor călătorie în 3D odată cu producţia Columbia Pictures/ Sony Pictures Animation, când vrăjitorul Gargamel îi alungă pe ştrumpfi din satul lor natal, printr-un portal magic, aruncându-i în lumea reală, chiar în mijlocul Central Park din New York. Blocaţi în "Marele Măr", ştrumpfii trebuie să-şi găsească drumul înapoi către satul lor natal, înainte ca Gargamel să le dea de urmă. Regia filmului "Ştrumpfii" îi aparţine lui Raja Gosnell, iar Jordan Kerner este producătorul. Scenariul este semnat de J. David Stem & David N. Weiss şi Jay Scherick & David Ronn, după o poveste de J. David Stem & David N. Weiss, bazată pe personajele din opera lui Peyo.

 

Pe locul al patrulea s-a clasat thrillerul "Columbiana", care a avut încasări de 125.972 de lei şi 7.152 de spectatori. Filmul "Columbiana" îl are ca scenarist pe Luc Besson şi este regizat de Olivier Megatron.

 

Pe poziţia a cincea în box office-ul românesc s-a situat "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris", de Woody Allen, care a avut încasări de 90.205 lei şi 4..696 de spectatori. "Miezul nopţii în Paris" este o comedie romantică al cărei decor este capitala Franţei. O familie merge acolo pentru afaceri şi doi tineri logodiţi, care urmează să se căsătorească în toamnă, trăiesc o experienţă care le va schimba viaţa pentru totdeauna. Filmul este, de altfel, declaraţia de dragoste a lui Woody Allen pentru Oraşul Luminilor, pe care îl consideră a fi egalul altui mare oraş al lumii, New York.

 

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.216.283 de lei şi 63.074 de spectatori.

Distribuie