• Share

Galele Circului Editia a XI-a 2011

Galele Circului Editia a XI-a 2011

50 de ani de succes 

Galele Circului Editia a-XI-a

 

 

La ceas aniversar, stagiunea 2011 - 2012 a Circ & Variete Globus s-a anuntat a fi una fastuoasa si plina de surprize. Cu ocazia implinirii a 50 de ani de traditie, la Circ & Variete Globus, primul eveniment care a deschis aceasta stagiune a fost Festivalul International de Arta a Circului, ajuns deja la a treia editie.

 

 

 

Galele Circului

 

 

Al doilea eveniment al stagiunii este spectacolul “Galele Circului Editia a-XI-a”, spectacol concurs, care continua traditia inceputa in urma cu 11 ani. Si in acest an tot publicul va alege castigatorii votand cele mai bune numere de circ din spectacol.

 

 

Pentru locurile I, II, si III se vor intrece : Trupa Diorios (Brazilia) – motociclete in Globul Mortii, Duo Papazov (Rusia) – Indemanare si precizie cu Arbaleta, Ansamblul Circ & Variete Globus (Romania)– Echilibristica cu Handvoltij si Tablou Aerian.

 

 

Premiul pentru cea mai buna dresura va fi disputant de : Christian Gartner (Germania) – Dresura de elefant, Karanfil Karanfilov (Italia) – Dresura de foci si Dresura de papagali, Eugen Cirneanu (Romania) – Dresura de lei, Camelia Lazar – Dresura de cai, Georgiana si Filimon Iordache – Cai - Inalta scoala.

 

 

Lupta cea mai apriga se va da intre candidatii la Premiul Simpatia : Charlie Chaplin (Bogdan Andreescu Lazar - Romania) vs Clownii musicali (Romania) Mihai Ciuca, Gigi Tache, Razvan Raducanu si Catalin Popa.

 

Distribuie