• Share

Heroes by Nature: Cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din toamna la cinema

Heroes by Nature: Cele mai tari filme de actiune si aventura din lume, din toamna la cinema

 

In aceasta toamna iubitorii de adrenalina vor putea vedea la cinema cele mai tari filme de actiune si de aventura din lume. Este vorba despre proiectul Heroes by Nature care se va dezlantui la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, o data pe luna, incepand cu 5 septembrie.

 

In afara de Romania, printre tarile participante se numara Germania, Spania, Austria, Elvetia si Finlanda. Programul va contine filme de lung metraj, filme scurte, trailere etc. majoritatea difuzate in premiera mondiala sau europeana, iar tematica va fi diferita de la luna la luna: ski, biking, surfing ori snowboarding.

 

 

heores by nature

Filme pline de aventuri si actiune din toamna, la cinema

 

Evenimentele vor fi transmise live in toate cinematografele participante din Europa. Filmele anuntate sunt: Storm Surfers 3D (5 septembrie), McConkey (3 octombrie), Let It Ride (7 noiembrie), Where The Trail Ends (5 decembrie).

 

In afara de portia considerabila de adrenalina, proiectul doreste sa contribuie la unirea de comunitati, in ciuda granitelor si a barierelor lingvistice si sa inspire, aducand pe marile ecrane cele mai noi filme cu sporturi de actiune si conectand spectatorii cu talentul care a facut totul posibil.

 

Heroes by Nature colaboreaza cu Savage Cinema, o noua sectiune a Festivalului de Film San Sebastian, dedicat exclusiv activitatilor in aer liber, sporturilor de actiune si aventurii.

Distribuie