• Share

"i-tour Schi" 2012 - informatii despre sporturile de iarna, la indemana tuturor

 

Pentru al doilea an consecutiv, la Brasov se lanseaza proiectul de informare turistica dedicat sporturilor de iarna, "i-Tour Schi" 2012.

Evenimentul de lansare va avea loc joi, 19 ianuarie, de la ora 11:00, in cadrul Complexului "Agrement Tampa" din Brasov.

 

 

i-tour schi 2012

 

 

"i-Tour Schi" include 114 partii din 14 judete de pe intreg teritoriul tarii, intr-un concept nou, prin gruparea zonelor schiabile pe regiuni, permitand astfel o promovare incrucisata. In acest fel, pasionatii de sporturi de iarna vor putea afla mult mai usor optiunile de schi sau snowboard pe care le ofera fiecare regiune in parte, fie ca e vorba de Covasna si Harghita, Banat si Valea Jiului, Maramures, Ardeal, Valea Prahovei sau Moldova. O serie de vile, pensiuni, centre infoturistice au intrat deja in posesia pliantelor pe care le vor pune la dispozitia turistilor.

 

Campania face parte din proiectul naţional de informare si promovare turistica i-Tour, inititat de Groove Hour, in parteneriat cu Ciuc Premium, Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov.

 

Mai multe informatii gasesti pe i-Tour.

 

 

ardeak i-tour 2012banat valea jiului i-tour 2012harghita covasna i-tour 2012


 

 

maramures i-tour 2012moldova i-tour 2012valea prahovei i-tour 2012

 

 

Distribuie