• Share

Iarna, motiv de suferinta pentru evenimentele din capitala

Iarna, motiv de suferinta pentru evenimentele din capitala

 

Nametii de zapada care au impanzit capitala (si nu numai!) sunt un impediment in toate sensurile posibile! 

 

Fie ca vorbim de curse aeriene anulate, de masini blocate pe drumuri nationale, de trenuri care nu mai circula, de lipsa de curent in zeci de localitati sau chiar de inchiderea granitei dintre Romania si Bulgaria, toate au un numitor comun: iarna grea care a acaparat mare parte din tara.

 

Ba mai mult, chiar si viata culturala a Bucurestiului are de suferit! Evenimentele se anuleaza unul cate unul din cauza ingreunarii transportului, atat pentru artistii care vor performa, cat si pentru publicul care va ajunge mult mai greu sau chiar deloc.

 

 

bucuresti iarna evenimente

 

 

Un exemplu in acest sens este seara de jazz de la Papa la Soni cu Adrian Naidin, care a fost reprogramata deja pe joia viitoare, 2 februarie.

L-a fel s-a intamplat si cu seara spirituala de la Seeds For Happiness, Ghizii Fericirii. Evenimentul pe tema Djalal ud Din Rumi care trebuia sa aiba loc azi a fost mutat pentru 1 februarie, de la ora 20:30.

 

Lista de evenimente anulate sau amanate ramane deschisa. Iar cum codul galben a fost extins pana maine la ora 12:00, e foarte probabil ca si evenimentele de weekend sa sufere profund din cauza vremii.

 

Daca afli despre un event amanat/anulat, anunta-ne si pe noi! Cu multumiri anticipate. ;)

 


Distribuie