• Share

O noapte legendara de reggae: Julian Marley a adus pacea si iubirea la Arenele Romane pe 18 august

O noapte legendara de reggae: Julian Marley a adus pacea si iubirea la Arenele Romane pe 18 august

 

Deși bucureștenii au dezertat în mini-vacanța de Sf. Maria spre mare sau munte, a treia ediție Reggae Nights a strâns totusi mii de oameni duminică seara la Arenele Romane. Pentru a-l vedea pentru prima dată pe Julian Marley, fiul celebrului Bob Marley, o tipă îmi povestea cum a prins trenul în ultimul moment special pentru acest eveniment legendar.

 

Dar iubitorii de reggae nu au venit doar pentru Julian Marley: lumea începea să se încălzească încă dinainte de orele 21 pe ritmurile One Lion. Timisoreanul a pregătit scena pentru El Negro cu ritmuri specifice: Go, go, go! / Higher meditation / 'Till we reach the destination, / 'Till we find the solution, / Rasta revolution! 1Leu le-a vorbit tinerilor prezenți despre faptul ca muzica lui nu vorbeste despre marijuana, ci despre momentul în care "sufletul începe să degaje lumină".

 

 

julian marley bucuresti concert impresii recenzie cronica

 

 

Pe finalul interpretării One Lion, Bogdan de la El Negro se pregătea deja cu puțin streching, în spatele scenei, în jurul orei 22. Acesta si-a inceput discursul muzical cu Mi-era dor de tine, Arenele Romane!, promițându-le fanilor classic reggae și cerându-le și celor din band să-l urmeze cu muzica. Au urmat toate hiturile gustate de cei prezenți din tribune de pe cele două plasme mixate vizual cu alb roșu și verde, drapelul reggae inventat de tatăl celui care avea să cânte în câteva minute.

 

În aer mirosea a inspirație din toate părțile, în timp ce echipa lui Julian Marley monta instrumentele pentru momentul mult asteptat al serii. Concertul rastafarian s-a întins până dupa miezul nopții, muzicianul de roots-reggae debordand de energie mai bine de o oră, interpretând atât hit-uri proprii ca Boom Draw cât și coveruri ca Get up, Stand Up.

 

Pentru mai multe fotografii de la concert - click aici.

Click pe foto pentru marire

julian marley concert bucuresti 2013 julian marley concert reggae nights bucuresti 2013

Foto: Cristina Caloian

Distribuie