• Share

Incursiune in lumea inedita a textilelor – Futurotextiles, din 15 octombrie la Muzeul National de Istorie

Incursiune in lumea inedita a textilelor – Futurotextiles, din 15 octombrie la Muzeul National de Istorie

 

Ce spuneti de o incursiune in viitorul textilelor si implicit al fashion-ului? Originile fibrelor sunt in zilele noastre din ce in ce mai diverse, iar designerii gasesc surse nebanuite de inspiratie. Am ajuns sa vorbim despre textile cu proprietati terapeutice ori despre cele bio-senzoriale.

 

Toamna ne aduce din aceasta perspectiva o invitatie la expozitia Textiles Surprenants, Design & Art – Futurotextiles. Proiectul s-a nascut la Lille in 2004 si ofera o perspectiva de ansamblu a numeroaselor întrebuințări ale textilelor contemporane. De atunci a tot cutreierat lumea, oprindu-se la Istanbul, Bangkok, Casablanca, Shanghai, Barcelona, Prato sau Lodz.

 

 

futurotextiles expozitie muzeul national de istorie bucuresti

 

 

La Bucuresti, Futurotextiles va poposi la Muzeul National de Istorie iar vernisajul va avea loc marti, 15 octombrie, incepand cu ora 19.00, accesul făcându-se prin intrarea B a muzeului, din Str. Poștei colț cu Stavropoleos.

 

Expozitia este conturata pe trei dimensiuni – pedagogica, stiintifica si artistica si va putea fi vizitata intre 15 octombrie si 17 noiembrie în zilele de marți, miercuri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 10.00 – 18.00 şi în zilele de joi şi vineri între 11.00 – 19.00. Pret: 8 lei (tarif normal), 4 lei (pentru inscrișii la Mediateca Institutului Francez (pe baza permisului de acces/împrumut) și pensionari). 

Distribuie