• Share

Interviu in Orasul Meu: We Singing Colors - album de debut si povesti muzicale pline de wool, heavy si metal

Interviu in Orasul Meu: We Singing Colors - album de debut si povesti muzicale pline de wool, heavy si metal

 

De vreo trei ani incoace, We Singing Colors imbraca orasul, indiferent de vreme, in culori muzicale plasabile in zona alternative, indie folk/pop. Si iata ca a sosit momentul ca Andrei Hategan (voce si chitara), Roxana Niculae (voce, clapa) si Vlad Ionescu (tobe) sa-si lanseze primul album, Made of wool, made of heavy metal in seara lui 10 aprilie, la Energiea. In caz ca nu-i stiati deja, e cel mai potrivit moment sa le aflati povestea si sa le ascultati muzica.

 

 

we singing colors 

 

 

Orasul Meu: Album nou, trupa relativ noua. Care ar fi un prim lucru pe care trebuie sa il stie publicul despre voi ?

 

We Singing Colors: Ca scoatem primul nostru album de care suntem mandri si ca ne-am dori sa ajunga la cat mai multa lume. Cine-l vrea, sa ne dea un mesaj si aranjam. ;) Altfel, am fost 1, apoi 2, acum suntem 3. Cantam cu chitara rece dar nu e folk, cantam si electronic dar nu e stutz, ne place viata in general. Fuck the cynics!

 

 

OM: Ne scriem propriile povesti si speram ca lumea sa intre in ele,  - dar care e povestea voastra? Cum v-ati intalnit?

 

WSC: Pe Roxana am racolat-o muzical undeva la mare, in urma cu 3 ani, unde canta aiurea pe plaja, cu o bere in mana. Mi-a placut ce am auzit si am invitat-o la o repetitie, iar dupa o luna s-a produs primul nostru concert. Vlad a venit abia in vara anului trecut, la tobe.

 

 

OM: Titlul albumului (Made of wool, made of heavy metal) duce cu gandul la un cu totul alt gen de muzica, as spune chiar total opus. Ce inseamna de fapt?

 

WSC: Raspunsul cel mai simplu ar fi ca e o metafora a dualitatii care exista in toate, dar mai ales in muzica de pe album. Are si o baza mai realista daca vrei, pentru ca am crescut ascultand Judas Priest sau Maiden. Dar e un titlu care mi s-a aratat intr-o zi si am zis ca, daca va fi sa scoatem un album vreodata, asa se va numi.

 

 

OM: Admirati pe cineva din industria muzicala in mod deosebit ?

 

WSC: Negura Bunget.

 

 

OM: Where are we running, make it stop ar putea fi un mesaj pentru bucuresteni, sa nu se mai grabeasca atat de tare?

 

WSC: Da, chiar, ce-i cu graba asta? :) Las-o mai usor, fratioare, ca e caterinca si asa.

 

 

we singing colors

 

 

OM: Spuneti ca va place sa cantati in locuri mai ciudate, inseamna ca aveti o relatie speciala cu orasul, dar si cu oamenii, dupa cum se vede si in clipurile voastre. Va influenteaza asta muzica in vreun fel?

 

WSC: Eu cred ca muzica e cel mai tare influentata de alta muzica, de sunete si voci pe care le auzi la un moment dat si care intra in tine ca intr-o masina de tocat carne, rezultand carnati / piese. Dar da, e destula inspiratie in jur. Imi plac mult oamenii beti, in conversatie, mi se pare ca spun cele mai tari lucruri. Cu o conditie, - sa fiu si eu la fel in momentul ala.

 

 

OM: This city doesn't feel like home. E Bucurestiul acasa pentru voi?

 

WSC: De vreo 10 ani, da.

 

 

OM: Primul loc atipic in care ati cantat:

 

WSC: Pe o scena improvizata, in fata unui public format din vreo 100 de copii de la 6 la 14 ani. Si cu foc de tabara la final.

 

 

OM: Ati depasit deja granitele cu una dintre piese: Good Days, Bad Days. V-ati gandit si la un turneu in afara tarii?

 

WSC: Ne tot gandim, ar fi genial sa putem face asta. Mai trimitem din cand in cand e-mailuri si asteptam sa se intample.

 

 

OM: Ce urmeaza dupa lansarea albumului?
 

WSC: O sa incepem sa promovam albumul prin tara, de la Sibiu la Caras- Severin, de la Satu Mare inapoi la Bucuresti, speram si la Chisinau, din nou, si tot asa!

 

 

OM: We singing colors in 3 cuvinte.
 

WSC: wool, heavy, metal

Distribuie