• Share

Intre 1 si 10 august faimosul Cazinou din Constanta isi redeschide portile cu muzica, teatru si film

Intre 1 si 10 august faimosul Cazinou din Constanta isi redeschide portile cu muzica, teatru si film

 

Esti un gambler inrait? Iti place sa pariezi? Ei bine, indiferent de raspuns, suntem siguri ca iti va placea sa afli ca celebrul Cazinou din Constanta isi va redeschide portile la vara in cadrul unui proiect initiat de cei de la Calup, denumit CaziNou. Astfel, in perioada 1 - 10 august, cazinoul va fi accesibil publicului ce se va putea delecta cu activitati culturale de exceptie: concerte de jazz, muzica interbelica, teatru, proiectii de film etc.

 

 

cazinou constanta 2014 

 

 

Multe dintre cazinourile faimoase altadata au devenit in zilele noastre triste ruine nefunctionale. Mai exista insa exceptii norocoase, foste cazinouri din tara sau Bucuresti restaurate si reintegrate in viata activa a oraselor. E cazul Cazinoului din Sinaia, care dispune astazi de 12 sali ce gazduiesc de la evenimente de corporatie pana la petreceri private, dar si cel al Casei Vernescu din Bucuresti unde in afara de restaurantul existent, se organizeaza si petreceri.

 

A, si sa nu uitam de celebra Casa Cesianu (in 1989 devenea Casino Victoria) care a intrat in proces de renovare si care pana la sfarsitul verii va fi gata de vizitare, ne promite Adrian Majuru, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti

Distribuie