• Share

Ivan Patzaichin a ocupat Dambovita, deschizand sezonul in care te poti plimba cu barca pe rau

Ivan Patzaichin a ocupat Dambovita, deschizand sezonul in care te poti plimba cu barca pe rau

 

In seara zilei de 24 iunie, pe Dambovita nu s-au apucat sa danseze Sanzienele, ci canotcile si SUP-urile (Stand Up Paddling-uri), intr-o initiativa de recuperare a raului pentru agrement. Iar cei mai curajosi s-au dat inclusiv cu barcutele. Atmosfera serii a fost nuantata de concertul pe o scena plutitoare sustinut de Mara & Kult Studio, dar si de prezenta lui Ivan Patzaichin.

 

Evenimentul a dat startul proiectului Academia Rowmania, care isi propune sa educe, dar si sa distreze. Mai concret, de acum si pana in luna octombrie, de marti până duminica, de la 8 dimineața la 9 seara, portiunea din Dâmbovița dintre Podul Unirii și Biblioteca Națională va fi redata orașului, într-o încercare de recuperare a unui spațiu public care, pe nedrept, și-a pierdut identitatea și frumusețea.

 

Initiativa este o colaborare Ivan Patzaichin – Mila 23 şi SupAcademy România si va puteti astepta la: cursuri de inițiere în vâslit cu canotca și de SUP (Stand Up Paddling), sesiuni de Yoga & fitness Sup etc.

 

 

bucuresti optimist

 

 

Dâmbovița a fost prea mult timp uitată de bucureșteni, însă ea poate să se învioreze și să înveselească Bucureștiul dacă ne purtăm frumos cu ea. Să vâslești sau pur și simplu să faci mișcare în aer liber în preajma unei apei este sănătos nu doar pentru oameni, ci și pentru apă. Sper ca Academia Rowmania să ajute la însănătoșirea Dâmboviței, a orașului și a oamenilor deopotrivă, crede Ivan Patzaichin.

 

Daca ati ratat evenimentul sau nu sunteti din Bucuresti, fiti pregatiti pentru urmatorul eveniment care va avea loc la Giurgiu (deci nu departe). Se cauta campioni la vaslit, asa ca pe 29 iunie, Ivan Patzaichin ii asteapta la Giurgiu pe toti cei care se incumeta sa participe la competiţia de vâslit în canotci de 10+1.

Distribuie