• Share

Korn, Caro Emerald, dEus & co. pe scena Sziget Festival

Korn, Caro Emerald, dEus & co. pe scena Sziget Festival

 

Lista de nume confirmate pentru Sziget Festival se imbogateste cu o serie de artisti pe cat de diversi ca gen muzical, pe atat de interesanti si cu un fan-base deloc neglijabil!

 

Intr-o enumerare rapida, cei care vor urca pe scena alaturi de Placebo, Hurts & co. sunt: Korn, Two Door Cinema Club, Steve Aoki, Axwell, Beatsteaks, dEus, Ministry, Bebel Gilberto, Caro Emerald.

 

 

korn sziget festival ungaria 2012

Korn @ Sziget Festival

 

 

Pobabil cei cu cea mai mare notorietate sunt baietii de la Korn, care vin la Sziget pentru a-si prezenta cel mai recent LP, The Path of Totality care imbina muzica metal cu influentele dubstep.

 

dEus, favortii festivalurilor de proportii, sunt recunoscuti pentru abilitatea de a reproduce foarte fidel pe scena sound-ul din inregistrarile de studio.

 

Olandeza care a cucerit lumea prin stilul nu-jazz extrem de lovable, Caro Emerald (prezenta si la B'estfest-ul nostru din iulie) va urca vara aceasta si pe scena Sziget Festival.

 

 

caro emerald sziget festival b'estfest 2012

Caro Emerald @ Sziget Festival

 

 

Ambasadoarea moderna a boss-nova, pe numele ei Bebel Gilberto si-a facut deja un renume, fiind nominalizata si la premiile Grammy.

 

Sa nu-i uitam si pe cei de la The Vaccines, considerati de BBC una dintre trupele de urmarit in 2011, distinctie pe care au confirmat-o cu albumul de debut What Did You Expect From The Vaccines?. Iar in martie se apuca de treaba pentru un nou LP.

Distribuie