• Share

Kultur Kombinat - Berlin meets Bucharest | R.O.A., Ralph Prollé, Taman

Kultur Kombinat - Berlin meets Bucharest | R.O.A., Ralph Prollé, Taman

O întâlnire muzicală între artiştii ce aparţin unor culturi muzicale diferite nu e doar o simplă întâlnire ce are scopul prezentării talentelor şi experienţei, ci şi un spectacol impresionant pentru oricine urmăreşte această confruntare din public.

 

Pe data de 17 noiembrie, la Kulturhaus se va îndeplini unul dintre planurile noastre ce demult dospeau în brainstorming-urile echipei Kulturhaus. La rugămintea clubului vor veni să exemplifice atmosfera muzicală berlineză, prin două live-act-uri de angajament, doi DJ foarte cunoscuţi în cluburile din Berlin: Ralph Prollé şi Taman. Confruntarea fiind una germano-română, a răspuns acestei invitaţii şi echipa cunoscutei noastre trupe R.O.A. Va fi astfel un spectacol special, o combinaţie culturală aşa cum îi spune şi titlul afişului, în care Berlinul face cunoştinţă cu Bucureştiul.

 

 

În rândurile următoare, vă prezentăm câteva cuvinte despre cei ce vor urca pe scenă:

 

Ralph Prollé Live Act (De:Bug / Monrovia Afterhours Berlin)

  • Berlin
  • Electro-House

 

În timpul zilei, Ralph Prollé este chief-editor la cea mai cunoscută revistă germană axată pe muzică electronică, sub numele ei “DE:BUG”, o revistă care chiar dacă e de nişă, expune printr-un content de calitate noutăţi şi articole deosebit de interesante atât în legătură cu tehnologia, cât şi arta digitală şi new media. Noaptea, Ralph mixează în cluburi House, Disco şi tehnoid, sintetizând sunete ce devin o experienţă la fel de înălţătoare precum o noapte berlineză de disco adevărat a anilor ‘80.

 

Un DJ extrem de popular în Germania, Ralph Prolle mixează sunete freaky, ciudate, puternic influenţate de călătoriile sale, atât orientale, cât şi moderne:

 

music: http://soundcloud.com/ralphproll

facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002802758036&sk=info

youtube: http://www.youtube.com/user/gropbot

profile: http://www.residentadvisor.net/dj/ralphprolle

 

 

 

Taman (FormResonance/Berlin)

  • Berlin
  • House DJ Set

 

S-a născut în Afghanistan, la Kabul. Taman a fost “infectat” cu muzică house încă de foarte tânăr, atunci când s-a mutat în Germania. Cu o moştenire multi-culturală, sunetele sale amestecate aduc influenţe pornind din minimal şi house până la dubstep într-un blend foarte interesant de ascultat.

 

Taman călătoreşte acum din Europa către Afghanistan, pentru DJing, networking, şi organizare de evenimente, aducând în vizor sensul propriu al expresiei “schimb cultural”, pentru că asta e tot ceea ce-l mână pe el în viaţă.

 

facebook: http://www.facebook.com/pages/Taman-Artistpage/216352188408114

music: http://soundcloud.com/taman

 


Rise Of Artificial au ca membrii fondatori pe Bogdan Popoiag (UNU’) şi Cezar Stănciulescu (Junkyard)

 

Premiera în FM s-a manifestat în dimineaţa de 10 noiembrie 2010, având ca esenţă lansarea primului single intitulat "Ne Place", single ce s-a auzit prima dată pe Radio Guerrilla, urmând a fi preluat de toate radiourule de tip HitStation. În scurt timp, "Ne place" ajunge cel mai difuzat cântec românesc din primăvara lui 2011, conform monitorizărilor digitale relatate de companiile specializate.

 

 

La sfârşitul lunii mai, cei doi producători lansează 19 track-uri incluse într-un prim album ROA "Artificial" . În aceeaşi discografie intră şi piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul "Arpegaut" ( Discobar, Police Line, Natiune De Emsii, etc. ), toate acestea fiind reinterpretate într-o manieră R.O.A. Compoziţiile sunt comune şi separate, în funcţie de inspiraţie. Bogdan, în prezent, semnează şi regia videoclipului "Ne place", tot el va aduce un aport şi pe partea de visuals, iar Cezar nu va ezita nici de această dată să nu ne încânte cu binecunoscutele lui părţi vocale.

 

Din mai 2011, un nou membru pe numele lui Cristin Negriuc răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară. Vocea, sintetizatoarele şi chitara electrică ne vor încânta cu siguranţa în viitoarele concerte R.O.A.

 

music: http://www.roamusic.ro

 

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Distribuie