• Share

Les Twins, dansatorii lui Beyonce, apreciaza scena de dans din Romania

Les Twins, dansatorii lui Beyonce, apreciaza scena de dans din Romania

 

Les Twins, gemenii dansatori din Franta apreciati la nivel mondial, au participat la sfarsit de toamna la cel mai mare atelier de dans al anului, organizat de Dance Prestige Studio.

 

Inca dinainte ca dansatorii lui Beyonce si Miss Elliott sa urce pe scena de la Fusion Arena, tinerii participanti la workshop s-au antrenat pe ritmuri de hip-hop si si-au etalat arsenalul de miscari. Deliciul battle-urilor l-au facut baby-dansatorii; cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, acestia s-au comportat ca niste adevarati dansatori, incalzindu-se si repetand pasii. Nu a durat mult pana ce publicul din sala s-a mutat in jurul lor, formand un cerc in care sclipeau blitz-urile telefoanelor si ale camerelor de fotografiat. 

 

 

les twins workshop dans

 

 

In deschiderea workshop-ului, Krem aka Razvan Alexe a fost invitat sa vorbeasca despre munca in echipa, despre meseria de actor si despre acele momente de blocaj care se pot masca doar prin improvizatie. Bineinteles, momentul a fost incheiat cu un mic freestyle marca Show a la Krem.

 

Sosirea gemenilor in sala a fost acompaniata de tipete si aplauze din partea dansatorilor, dar si a publicului participant. Acestia au fost degajati, glumind cu participantii si s-au declarat gelosi pe baby-dansatori, pentru ca nu au avut aceeasi sansa de a lua lectii de dans atunci cand au fost copii.

 

Lectiile de dans, insa, le-au tinut separat, Laurent fiind cel care a spart gheata, aratand miscari facute cu dragoste, dupa cum spune chiar el. "Dark Horse" a fost melodia aleasa pentru coregrafie, insa pentru a arata ca dansul se simte, aceeasi coregrafie a fost repetata si pe o melodie a celor de la System of a Down.

 

Larry, al doilea frate geaman, a preferat ritmuri mai lente, „Sweet Serenade” a lui Pusha T feat. Chris Brown inspirandu-l pe dansator sa creeze o coregrafie originala. Vrand sa interactioneze cat mai mult cu dansatorii romani, acesta a coborat de pe scena si a dansat printre ei, Laurent filmand atent si mimand uimire si, in acelasi timp, satisfactie.

 

La sfarsitul workshop-ului, Les Twins au tinut un discurs original, presarat cu mici divergente ca-ntre frati. „Inteleg de ce a spus fratele meu ca va iubeste din toata inima: sunteti minunati!” a declarant Larry, sustinand ca isi mai doreste sa revina in Romania, pentru ca simte ca lucrurile au evoluat si dansul este practicat si aici cu multa pasiune si profesionalism.

 

Click pe foto pentru marire

les twins dans fusion arena les twins dans worskhop dance prestige
les twins dance prestige les twins dans worskhop bucuresti

Foto: Dance Prestige

Distribuie