• Share

Lucruri pe care ar trebui sa le stiti atunci cand cumparati cizme pentru copii

Lucruri pe care ar trebui sa le stiti atunci cand cumparati cizme pentru copii

 

Toamna se numara bobocii. Tot toamna incep cumparaturile de cizme pentru copii. De ploaie, iar ulterior cizme pentru copii care sa faca fata iernii, acest gen de incaltaminte nu lipseste din nicio casa cu copii. Totusi, e destul de dificil de cumparat perechea de cizme pentru copii care sa fie perfecta, care sa nu il incomodeze pe cel mic, ci sa il apere impotriva vremii racoroase si intemperiilor.
Totusi, inainte de a porni in cautarea unei perechi de cizme pentru copii, ar trebui sa ascultati sfaturile specialistilor in ceea ce priveste incaltamintea pentru copii, in special in privinta perechilor de cizme pentru copii, care sunt cumva mai dificile si mai elaborate decat alte obiecte de incaltaminte pentru copii:

 

Lucruri pe care ar trebui sa le stiti atunci cand cumparati cizme pentru copii

 

- Perechea de cizme pentru copii ar trebui sa fie suficient de inalta spre superior pentru a preveni comprimarea degetelor in timpul mersului si, in acelasi timp, sa asigure un spatiu suficient pentru o eventuala glisare. In caz contrar, este posibila aparitia inflamatiilor, bataturilor.

- Aceia specialisti recomanda sa cumparati o pereche de cizme pentru copii noua dupa aproximativ 4 luni de zile, la inceput.

- Materialul din care sa fie confectionata perechea de cizme pentru copii trebuie sa permita respiratia piciorului. Nu de alta, dar un copil este activ din punct de vedere fizic, chiar si in cizme pentru copii.

- Perechea de cizme pentru copii trebuie sa aiba o greutate si o flexibilitate corespunzatoare pentru a permite miscarea libera a piciorului.

- Interiorul perechii de cizme pentru copii trebuie sa fie neted, fara deformari care in timp ar putea duce la leziuni ale pielii.

- Nu se recomanda sa achizitionati cizme pentru copii cu suporturi pentru arcade plantare. Majoritatea copiilor au initial piciorul plat. Arcadele plantare se dezvolta in jurul varstei de 7 ani.

- In ceea ce priveste fetele, desi poate vi s-ar parea simpatic sa ii achizitionati o pereche de cizme pentru copii cu toc, cel mai bine ar fi sa va limitati la 2-3 cm, nu mai mult de atat.

Daca vreti sa cumparati cizme pentru copii de o calitate buna, la preturi accesibile, interesante si cu modele cool, atunci trebuie sa descoperiti ofertele de la Noriel. Cel mic sigur va fi incantat de sezonul rece in astfel de cizme pentru copii, iar parintii vor putea sa fie linistiti: toate conditiile enumerate mai sus sunt indeplinite de perechile de cizme pentru copii de la Noriel.

Distribuie