• Share

Mai tare decat Valentine's Day si Halloween la un loc: Super Bowl XLVIII si unde puteti vedea meciul in Bucuresti

Mai tare decat Valentine's Day si Halloween la un loc: Super Bowl XLVIII si unde puteti vedea meciul in Bucuresti

 

Americanii au un moment in fiecare an, cand senzatia e de 4 iulie, Valentine's Day si Halloween la un loc. E vorba de Super Bowl Day, cea mai mare sarbatoare anuala a fotbalului american, un fel de super-cupa, in care se va decide echipa campioana a National Football League pe 2013.

 

Aceasta gala Oscar a fotbalului american, va avea loc in acest an pe 2 februarie, si se va juca, in premiera in aer liber si in conditii de iarna. So, daca sunteti in weekend prin New Jersey, meciul va avea loc pe MetLife Stadium din cadrul Meadowlands Sports Complex.

 

Cat despre adversare, super-eroii sezonului 2013 sunt Denver Broncos si Seattle Seahawks si pentru a intelege fenomenul la reala lui amploare, e cazul sa stiti ca importante branduri precum Coca-Cola, Audi, Volkswagen sau Axe, isi pun in fiecare an costum de majoreta si realizeaza spoturi publicitate dedicate evenimentului.

 

La Bucuresti puteti urmari finala in oras, la Fire, care dau si o petrecere cu ocazia evenimentului sau la Puzzle care au pregatit Super Bowl XLVIII Live Night, inclusiv cu burgeri si aripioare picante.

 

Va mai spunem ca in pauza meciului va exista un show sustinut de Bruno Mars si Red Hot Chili Peppers. Si ne-am gandit sa va propunem cateva nominalizari la The Best Ad Super Bowl XLVIII, urmand sa ne spuneti voi ce reclama merita sa ia anul asta the Oscar Bowl.

 

 

Budweiser - Puppy Love  

 Coca-Cola - Going All The Way

 Axe Peace - Make Love, Not War

 

 

Audi - Doberhuahua


 

Volkswagen - Wings

 

 

Distribuie