• Share

Mesajul amuzant pe care l-a scris un baiatel de 6 ani atunci cand a fost intrebat ce vrea sa faca atunci cand va creste

Mesajul amuzant pe care l-a scris un baiatel de 6 ani atunci cand a fost intrebat ce vrea sa faca atunci cand va creste

Cand ne gandim la caciuli pentru copii, imaginile care ne vin in minte se refera la caciuli pentru copii amuzante, colorate, care ne-au marcat si noua copilaria. Unele caciuli pentru copii erau uitate in banca de la scoala, altele erau preferate de parinti, dar nu si de cei mici, care le faceau uitate in diverse locuri, pentru ca ele sa fie inlocuite. O multime de caciuli pentru copii sunt cumparate an de an, iar mamele sau tatii rasufla usurati ca ele au preturi accesibile, putand astfel fi astfel inlocuite de fiecare data.

 

 

Asta ne vine in minte atunci cand vobim despre caciuli pentru copii. Totusi, un pusti de 6 ani din Statele Unite ale Americii a reusit sa aduca zambetul pe buze tuturor celor care au un cont pe retelele de socializare. Concret, acesta a avut urmatoarea tema: Care este cea mai mare dorinta a ta atunci cand vei creste?”.

Normal, multi si-au asternut visurile de astronaut, de mai bine, de medic bun care salveaza vieti. Nu si el. Raspunsul acestuia a starnit hohote de ras: Cand ma voi face mare, vreau caciuli pentru copii pe care sa mi le pun pe cap”. Atat si nimic mai mult. Multi dintre utilizatori au ras la raspunsul simplu al baietelului, care a si desenat caciuli pentru copii pe care si le imagineaza folosindu-le, cu el in centrul atentiei. Un obiectiv mic, dar pe care il poate indeplini, pentru ca e usor sa te faci mare si sa cumperi caciuli pentru copii pe care sa le pui pe cap, mai ales ca varietatea de caciuli pentru copii este, in prezent, una extrem de mare si de interesanta, iar personajele preferate si culorile favorite fac pereche an de an in vitrinele magazinelor sau pe site-urile de specialitate.

“Stabileste-ti obiective realiste si vei castiga in viata”, a comentat unul dintre utilizatori vazand dorinta altfel a pustiului din Statele Unite ale Americii. Pentru ca nu sunt multi cei care isi doresc caciuli pentru copii cand se vor face mari, asta este sigur.

Desi nu pare un obiectiv indraznet, daca aveti un copil si sezonul rece v-a prins nepregatiti sau toate modelele de caciuli pentru copii s-au facut pierdute pe undeva, ar trebui sa descoperiti ofertele de la Noriel, acolo unde veti gasi numeroase caciuli pentru copii, interesante si colorate, care vor indeplini dorintele celor mici si care, poate, nu vor fi uitate in diverse locuri  de catre acestia.

Pentru caciuli pentru copii interesante, Noriel va ofera o mana de ajutor. La preturi accesibile, vor fi o achizitie utila in timpul sezoanelor reci.

 

(poza cu mesajul pustiului poate fi vazuta mai jos)

 

Distribuie