• Share

Mixul perfect dintre creativitate si neconvențional te asteapta in Grolsch Residence (P)

Mixul perfect dintre creativitate si neconvențional te asteapta in Grolsch Residence (P)

Creativitate si neconventional in acelasi loc? Da, Grolsch Residence te asteapta in perioada 4-13 noiembrie 2016 cu o serie de experiente inedite si intalniri cu acei oameni cool pe care mereu ti-ai dorit sa-i cunosti fata-n fata. Grolsch te invita sa iti iei doza de creativitate chiar de la ea de acasa si te asteapta cu workshopuri, concerte si multe alte surprize in spatiul creativ din strada Cuza Voda 92.

Alexei Turcan (fondator al proiectului Toma Alistar si membru al trupei Travka), Dan Amariei (membru fondator al formatiei Omul Cu Sobolani), baietii de la Wood be Nice si ALLKIMIK  te asteapta cu povesti, workshopuri, ateliere, concerte direct in sufragerie si o serie de intamplari pline de ritm si culoare.

Ce gasiti in Grolsch Residence? Aici poti sa descoperi experienta teatrului neconventional: fara scena, fara culise sau cortina. Sa asculti mixuri de muzica electro si muzica clasica venind din aceeasi camera. Sa descoperi arta fotografiei si sa vezi cum se prelucrau pozele inainte de a avea filtre de instagram si sa vezi cum se inregistreaza o piesa si sa asculti cele mai faine piese de la Omul cu Soboloani.

Grolsch Residence este locul unde poti experimenta un Grolsch si unde creativitatea este la ea acasa. Nu rata cele mai cool intalniri cu neconventionalul. Hai si tu in Grolsch Residence! Intrarea este libera.

Distribuie