• Share

Muzeele se aliniaza pe online, noaptea

Muzeele se aliniaza pe online, noaptea

Ai fost in fiecare an. Iti place gandul ca mii de institutii isi deschid portile, toate in aceeasi Noapte a Muzeelor. Si milioane de oameni cutreiera strazile Europei. Iar tu, si anul acesta esti unul dintre ei, pe 21 mai.

 

 

Foto: Noaptea Muzeelor FB

 

Cozile nu-ti plac neaparat. Si ce-ar fi de placut la ele? Sunt niste formatiuni orizontale ce se intind pe unul sau doua randuri, care se incheaga intr-o microsecunda de nu le mai vezi capatul. Si chiar daca n-ai prins vremea lui Ceausescu, ai auzit atat de multe despre formarea lor in acea perioada incat ai impresia ca inca o traiesti.

Dar stai linistit(a), anul acesta n-o sa mai fie atat de rau. Cel putin asta promit organizatorii. Concerte, video mapping, ateliere, quiz-uri si quest-uri, spatii iesite din tipar si alte chestii numai bune de ucis plictiseala in drum spre obiectivele propuse spre vizitat.

 

 

Nu trebuie sa-ti iei masina, sa-ti faci griji ca ti-a expirat abonamentul sau ca ai uitat sa-ti pui calatorii. RATB iti ofera transport gratuit. De asemenea, daca ai prieteni care nu stiu romana prea bine, le descarci aplicatia izi.travel care-i ajuta cu tururi ghidate text si audio/video. In plus, te scapa si pe tine de intrebari al caror raspunsuri s-ar putea sa nu le prea stii.

 

 

Cum ai devenit dependent(a) de tehnologie si online, muzeele se aliniaza si ele cerintelor si te conecteaza la experiente cel putin inedite. Pentru prima data in cei 12 ani de cand se organizeaza, poti merge si la after party daca rezolvi quest-ul aferent din aplicatie. Ne gandim ca va fi pe timp de zi, odata ce noaptea esti cam ocupat(a). E pe Splaiul Independenței, nr. 160, intrarea din strada Abatorului.

Acestea fiind spuse, hai have fun!

Distribuie