• Share

NexT Kids, filme dedicate celor mici

NexT Kids, filme dedicate celor mici

 

Festivalul International de Film NexT include si anul acesta, pentru a treia oara, programul NexT Kids, dedicat copiilor cu varste intre 5 si 12 ani. Acesta se va desfasura in cea de-a patra zi a festivalului, pe 31 martie, la cinematograful Studio.

 

Programul incepe la ora 11:00 si este alcatuit dintr-o proiectie de 8 scurtmetraje care servesc apoi ca sursa de inspiratie pentru o serie de activitati distractive pentru cei mici. Printre filmele care fac parte din program sunt: Dirkjan conduce! (regia Wilfred Ottenheijm și Remco Polman),  Un capcaun (regia Gerard Ollivier), Angelinho (regia Maryna Shchipak), Pe apă (regia Yi Zhao) - acestea sunt doar cateva din titlurile ce vor fi proiectate, alaturi de alte Lucruri simple (regia Bezhad Farahat) si Scarpinici (regia de Patrick Schoenmaker).

 

 

 

next kids next film festival 2012

Scarpinici @ NexT Kids

 

 

Scurtmetrajele dedicate copiilor spun povesti despre ingeri pazitori, biciclisti aventurosi sau chiar despre purici si sunt menite sa ii invete pe spectatori despre lacomie, devenire, greseala.

 

Programul va fi cuprins dintr-o ora de proiectii urmata de doua ore de joaca. Copii sunt invitati sa isi aleaga personajele preferate, sa deseneze sau chiar sa invete tainele pantomimei si ale dresurii de purici.

Distribuie