• Share

Nunta perfecta incepe cu Expomariage

Nunta perfecta incepe cu Expomariage

 

Daca te-ai hotarat sa-ti organizezi nunta anul acesta, vestea buna e ca nu mai ai de asteptat pentru a pune la punct detaliile, fie ele organizatorice sau de stil.

 

Asta pentru ca targul de nunti Expomariage 2012 isi deschide portile pe 13 ianuarie, simultan in doua locatii: JW Marriott si Palatul Parlamentului.

 

 

expomariage 2012 bucuresti targ nunti

 

 

Pana duminica, 15 ianuarie, ora 18:00, poti sa vizitezi cele aproximativ 150 de standuri pregatite de organizatori si partenerii lor, indiferent ca esti in cautarea unor invitatii de nunta, decoratiuni din cele mai diverse, verighete, transportoutfit-uri pentru marele eveniment, sau rochia de mireasa perfecta! Iar vestea si mai buna e ca vei putea beneficia de o serie de discount-uri si super-oferte la toate cele enumerate, special cu ocazia Expomariage.

 

Biletul de intrare costa 15 lei / zi, iar in baza lui poti intra atat la hotelul JW Marriott, cat si la Palatul Parlamentului. In plus, transportul intre cele doua locatii este asigurat de organizatori, astfel incat sa nu ratezi niciun detaliu care iti poate transforma nunta intr-un eveniment de vis!

 

Targul, recunoscut si peste hotare, a ajuns anul acesta la editia cu numarul XIII, fiind apreciat atat de viitorii miri si mirese, cat si de expertii in domeniu.

Distribuie