• Share

O pista de biciclete lata de 3 metri, chiar pe Calea Victoriei? Incredibil, dar adevarat

O pista de biciclete lata de 3 metri, chiar pe Calea Victoriei? Incredibil, dar adevarat

 

Daca iti place sa traiesti eco si preferi sa mergi cu bicicleta prin oras, in loc sa te inghesui in RATB sau sa circuli cu cel mult a 2-a la volanul masinii in traficul haotic din capitala, atunci avem vesti bune pentru tine! Incepand din toamna asta (de pe 15 septembrie, daca e sa fim mai exacti, cand incepe si scoala si, implicit, se intensifica traficul), pe Calea Victoriei nu va mai trebui sa te chinui in trafic, evitand atat soferii grabiti, cat si pietonii imprudenti.

 

 

calea victoriei pista biciclisti

 

 

De ce? Pentru ca va exista o banda special amenajata pentru biciclisti, lata de 3 m. Ba mai mult, o bordura inalta de 10 cm va separa aceasta banda de carosabil. Nu-i asa ca-i prima oara cand auzi o veste care include termenul “borduri” si nu-ti dai instant ochii peste cap?

 

Astfel, vei putea pedala linistit intre Piata Victoriei si Universitate, iar daca ai obosit si vrei o pauza, poti oricand sa te opresti intr-un local din zona sa-ti reincarci bateriile. Noi iti recomandam Sharkia, daca ai pofta de o masa mai serioasa cu bunatati mediteraneene sau faimoasa Casa Capsa, daca ai chef (si) de un desert delicios. Iar daca ai nevoie de echipament pentru bicicleta ta sau poate ca ai chef de-o plimbare, dar trebuie sa inchiriezi una, atunci poti da o fuga pana la magazinul La Bicla Loca care se afla chiar in Piata Victoriei.

Distribuie