• Share

O seara plina de Chimie la Atelierul de Productie, care a servit un meniu hip-hop complet

O seara plina de Chimie la Atelierul de Productie, care a servit un meniu hip-hop complet

 

In afara de explozia de martisoare din oras, 1 martie a adus la Atelierul De Productie lansarea noului album Chimie, Strada Stramba. In jurul orei 22:30, cand am ajuns in atelier, atmosfera era tipica unui concert hip-hop. Pe scena, din spatele platanelor Dj Al*Bu ne-a incalzit pe toti cu niste old school music si niste beaturi cu arome jazzy. Parea sa urmeze o seara reusita pentru hip-hop-ul romanesc si asa a si fost. Publicul a inceput sa fie din ce in ce mai receptiv la skill-urile lui Al*Bu, care a legat track-uri intre ele cu scrath-uri si brake-uri desprinse parca din filme precum 8 Mile.

 

 

chimie strada umbrei atelierul de productie 2014 

 

 

Dupa o ora de warm-up a inceput  toata nebunia, asa ca pe la 23:30 si-au facut aparitia pe scena Infinitu’ si Boccaseca alaturi de Gogan si membrii ai crew-ului SP. Publicul a fost cu mainile sus pe muzica baietilor, care au cantat piese de pe albumele lor, Dau cu sete - Bocaseca si THC (Teoria haosului controlat) - Infinitu'.

 

Dupa partea bolnava, a urcat pe scena partea tehnica - Vali Umbra de la Subcarpati. Plin de energie, Vali ne-a incantat cu piese la care a colaborat cu Infinitu' si cu colegul sau de trupa, Bean. Si daca tot a curs hip-hop clasic din toate boxele, de pe scena nu putea lipsi nici Serafim, fostul membru Funktastics, care a cantat impreuna cu Chimie si Fratii prastie (atat prima varianta produsa de Ortega, cat si cea de-a doua produsa de Nave Spatiale).

 

Tot din categoria invitatilor, pe scena a intrat si Flou Rege, care a prezentat, cu multa acuratete in flow si tehnica, piese proprii dar si cateva bucati din colaborarile facute in acest an.

 

La ora 00:45 pe scena a urcat Chimie insotit de Ana Maria Alexie, iar publicul i-a intampinat cu aplauze. Asadar, cu Dj Al*BU pe pozitie, Strada Stramba a inceput sa fie prezentata de catre Misu si Ana pe note muzicale pline de pasiune.

 

Gazdele show-ului ne-au demonstrat inca odata ca hip-hop-ul nu are limite, nu tine cont de sex, culoare sau religie, ba din contra, promoveaza si instiga la unitate si la integritate. In afara de noutati, s-au cantat si  piese de pe Imperiul Lianelor si Usile. Meniul a fost  complet, iar hip-hop-ul s-a simtit ca la el acasa in Atelierul de Productie.

Distribuie