• Share

Orasul Meu Interview: Americanii de la Stick to Your Guns au auzit de Dracula si vor sa faca show pe 30 iunie la Bucuresti

Orasul Meu Interview: Americanii de la Stick to Your Guns au auzit de Dracula si vor sa faca show pe 30 iunie la Bucuresti

 

Fanii hardcore stiu probabil prea bine despre ce este vorba in propozitie atunci cand aud de Stick to Your Guns. Trupa americana este una dintre cele mai influente din zona punk-hardcore si are urmatoarea componenta: Jesse Barnett (voce), George Schmitz (tobe), Andrew Rose (bass si backing vocals), Chris Rawson (chitara si backing vocals) si Josh James (chitara si backing vocals). Fani sau nu, ii veti putea auzi live pe 30 iunie la Fabrica, in cadrul Sabotage Summer Day - Stick To Your Guns. Pana atunci, le puteti afla planurile de viitor, dar si ceea ce stiu despre Romania.

 

 

stick to your guns 

 

 

Orasul Meu: Luna aceasta veti canta pentru prima oara in Romania. Ce simtiti atunci cand cunoasteti noi fani Stick to Your Guns, din diverse parti ale lumii?

 

Stick to Your Guns: Abia asteptam! A calatori in locuri noi si a cunoaste fani sunt doua dintre cele mai cool avantaje ale faptului de a fi o trupa de succes.

 

 

OM: Care este cel mai amuzant lucru pe care-l stiti despre Romania in acest moment?

 

STYG: Nu stiu cat de comic este, dar Bram Stoker a fost inspirat cand a scris Dracula de un conducator roman, nu-i asa?

 

 

OM: Sa zicem ca intr-o zi omenirea isi va pierde abilitatea de a face muzica. Ce altceva v-ar placea sa faceti?

 

STYG: Cand avea 18 ani, unul dintre noi a fost la un pas sa devina pompier.

 

 

 stick to your guns

 

 

 

OM: Ce ar trebui sa facem pentru a educa gustul muzical al oamenilor si pentru a-i ajuta sa asculte muzica de calitate?

 

STYG: Cred ca lumea trebuie sa caute pur si simplu, mai ales ca, datorita internetului si a unor servicii precum iTunes Radio or Spotify, avem atat de multe posibilitati. E foarte cool si faptul ca, daca tastezi numele unei trupe care-ti place, primesti sugestii cu muzica asemanatoare.

 

 

OM: Un mesaj pentru publicul roman care va veni la concert pe 30 iunie?

 

STYG: Hello, Romania, iti place sa te distrezi? Hai sa ne distram impreuna la concertul nostru!

 

 

OM: Planuri de viitor apropiat?

 

STYG: Suntem pe finalul pregatirilor unui nou album care probabil va iesi pe piata la inceputul anului viitor. Va fi foarte tare!

Distribuie