• Share

Orasul Meu sustine campania 1 Leu pentru Centrul Meu

Orasul Meu sustine campania 1 Leu pentru Centrul Meu

 

Pentru ca ne place ca orasul sa fie un loc curat, civilizat, la standarde occidentale, care tine la istorie si isi respecta edificiile, Orasul Meu sustine campania 1 Leu pentru Centrul Meu.

 

Noul proiect al Fundației Comunitare București este o campanie de responsabilizare socială și o invitație pentru cetățenii capitalei de a se implica proactiv în transformarea Centrului Vechi prin idei și acțiuni practice. 1 Leu pentru Centrul Meu își propune colectarea de resurse pentru proiecte comunitare relevante pentru această zonă a orașului, includerea oamenilor care vin în Centrul Vechi în acțiuni comunitare și, nu în ultimul rând, reconfirmarea zonei ca un loc de istorie, cultură și tradiție.

 

 

1 leu pentru centrul meu campanie

 

 

 

Campania se desfășoară pe o perioadă de 3 luni, pana la sfarsitul verii, în cadrul căreia achiziționarea unui bilet de 1 sau 5 RON din locațiile partenere, precum: Godot Cafe Teatru, Red Angus, Atelier Mecanic, Energiea, The Vintage Pub și Coco-Bongo oferă posibilitatea de a propune idei și susține proiecte pentru transformarea Centrului vechi. Dupa achizitionare, numarul de pe bilet poate fi introdus pe site-ul www.centrulmeu.ro iar acolo participantii se pot inscrie, sustine si vota ideile si proiectele pe care le doresc realitate in Centrul Vechi al capitalei.

 

 

 

centrul meu campanie

 

 

 

Înfrumusețarea zonei, arta urbană, soluții practice pentru bicicliști sau ghiduri turistice, toate pot fi puse în practică cu ajutorul donațiilor.

 

Pentru primul an, Fundația Comunitară București estimează aproximativ 180.000 lei și până la 150.000 de oameni implicați în acest proiect.

Distribuie