• Share

Orasul Meu sustine proiectul Let's Do It Romania din 12 mai!

Orasul Meu sustine proiectul Let's Do It Romania din 12 mai!

 

Pentru ca iubim orasul si tara din care face parte si ne place sa le vedem cat mai curate, civilizate si intretinute, Orasul Meu sustine campania Let's Do It, Romania!, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi care se intampla anul acesta sambata, 12 mai.

 

 

Romania este, de altfel, cea mai mare tara din comunitatea Let's Do It, World! care a organizat o asemenea actiune la nivel national. In 2010 si 2011, peste 500 000 de voluntari din toata tara au participat la actiuni de ecologizare, adunand un numar impresionant de saci cu deseuri: 1 300 000! Inca o dovada ca romanii nu au invatat ca gunoaiele nu se arunca la intamplare, ci in cosuri de gunoi sau pubele special amenajate. Insa awareness-ul asupra acestui tip de probleme creste pe zi ce trece, in special cu campanii de genul celei desfasurate de Let's Do It, Romania!


 

Am creat o pagina speciala cu acelasi nume unde, pe langa descrierea proiectului si alte detalii interesante, gasiti si principalele puncte de inregistrare din toata tara, cu pozitionare pe harta, ora de intalnire, persoana de contact etc. 

 

Si poate, cu urmatoarea ocazie in care se iese cu mic, cu mare la gratar, la baie sau la iarba verde constiinta nu ne mai lasa sa aruncam cu atata nonsalanta gunoaiele pe unde apucam!

 

 

let's do it romania 12 mai 2012 gunoaie deseuri

Distribuie