• Share

Promenada Mall se inagureaza pe 17 octombrie cu burgeri gratis si concert Moonlight Breakfast

Promenada Mall se inagureaza pe 17 octombrie cu burgeri gratis si concert Moonlight Breakfast

 

Lantul de mall-uri Promenada a ajuns dupa Braila, Focsani, Targu Mures sau Sibiu si la Bucuresti. Astfel ca joi, 17 octombrie, oficial capitala va avea un nou mall, amplasat in zona Aurel Vlaicu, pe Calea Floreasca 246B. La ce ne putem astepta? Peste 140 de magazine si spatii de relaxare plus o terasa de 7.000 de metri pătrați pe acoperisul mall-ului.

 

Retailerii prezenti in Promenada s-au pregatit cu promotii si surprize de casa noua. Probabil cea mai apetisanta oferta o reprezinta burgerii de la McDonalds: timp de o saptamana veti beneficia de promotia 1+1 din partea casei – la cumpararea unui Big Mac veti primi inca unul, gratis.

 

 

promenada mall

 

 

H&M isi va primi cumparatorii cu daruri de casa noua: vouchere in valoare de 50 de lei pentru primii 50 de clienti si altele in valoare de 30 de lei pentru cei a caror nota de cumparaturi in magazin va depasi 100 lei. De asemenea noutatea cea mai de seama este ca aici veti gasi in exclusivitate in Bucuresti colectia H&M Home (accesorii si decoratiuni).

 

Cei de la Tchibo vor oferi pentru prima oara spre vanzare, in afara de cafea, imbracaminte, incaltaminte si articole pentru baie sau bucatarie. 

 

De asemenea, daca reusiti sa ajungeti maine la deschidere, veti avea ocazia sa-i vedeti in concert, de la 8 seara, pe cei de la Moonlight Breakfast

Distribuie